Το «Ανεμολόγιο» είναι στο πλευρό των Πατρινών συγκροτημάτων και αγαπά όλα τα είδη της μουσικής.

Έτσι, την Τετάρτη στις 31 Ιουλίου, την τελευταία μέρα του μήνα και την νύχτα όπου θα υποδεχόμαστε τον Αύγουστο, στη σκηνή του «Ανεμολόγιου»  θα ανέβει το «Τρίκυκλο», σε μία βραδιά αφιερωμένη στο καλό έντεχνο ελληνικό τραγούδι.

Το «Τρίκυκλο» είναι το Πατρινό συγκρότημα που στο σύντομο διάστημα της παρουσίας του έχει κερδίσει δεκάδες φίλους που αναγνωρίζουν ότι πρόκειται για μία μπάντα με πολλές δυνατότητες.

Το «Τρίκυκλο» είναι ο Πάνος Καββαθάς (κιθάρα – τραγούδι), ο Σπύρος Δελέγκος (μαντολίνο- λάφτα- τραγούδι) και ο Ηλίας Λαμπρόπουλος (βιολί – φλικόρνο – τραγούδι) και μαζί τους το «Ανεμολόγιο» και οι φίλοι του «θα κάνουν ένα ταξίδι στο έντεχνο τραγούδι από το χθες στο σήμερα».

Το «Ανεμολόγιο», το μπαράκι που στο σύντομο διάστημα της παρουσίας του έχει κερδίσει τους Πατρινούς με την ποιότητα που έχει σαν χώρος, τα ποτά και τα κοκτέιλ του, αλλά και με τις μουσικές του επιλογές, διοργανώνει έτσι ένα μοναδικό μουσικό event για την τελευταία βραδιά του μήνα.

Θα είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποχαιρετήσει κανείς τον Ιούλιο, βάζοντας πλώρη για τον Αύγουστο, τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού. 

Όλοι λοιπόν οι δρόμοι την Τετάρτη (31/7) οδηγούν στο «Ανεμολόγιο»…