Μια από τις μεγαλύτερες πυγμαχικές εκδηλώσεις της Πάτρας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 14 Απριλίου. Ο λόγος φυσικά για τα Χρυσά Γάντια που πρόκειται να διοργανώσει για ακόμα μία χρονιά η Πυγμή και ο Λάμπρος Μιχαλόπουλος.

Οι άνθρωποι της Πυγμής έχουν φροντίσει για όλα και τα ζευγάρια που θα αναμετρηθούν υπόσχονται πλούσιο θέαμα, σε μια γιορτή της πυγμαχίας που αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον των φίλων του αθλήματος.

Στην Πάτρα είναι γνωστό ότι η πυγμαχία έχει την δική της παράδοση και η Πυγμή είναι ένα από τα σωματεία εκείνα που τα τελευταία χρόνια έχει προσφέρει πολλά στο να υπάρξει μια συνέχεια στην παράδοση αυτή. Η διοργάνωση κλείνει φέτος 9 χρόνια, ξεκινώντας την διαδρομή της από το 2006. 


Στην φετινή διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο Κουκούλι παίρνουν μέρος συνολικά 14 σωματεία και θα αγωνιστούν 80 αθλητές όλων των κατηγοριών.

Τα ονόματα των πυγμάχων αυτών συμπεριλαμβάνονται στην ελίτ του αθλήματος και σίγουρα δίνουν ένα ακόμα κίνητρο στους φιλάθλους για να παρευρεθούν και να παρακολουθήσουν από κοντά τους αγώνες.

Το τουρνουά γίνεται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας και φυσικά η όλη διοργάνωση σκοπεύει να ανταποκριθεί στην ιστορία που έχουν πίσω τους τα Χρυσά Γάντια, κάτι που ασφαλώς και αποτελεί εγγύηση και για την φετινή επιτυχία τους.

Δείτε τα ζευγάρια που θα αναμετρηθούν: