Είναι μόλις 18 χρονών και λατρεύει δύο πράγματα.

Το βόλεϊ και το photoshooting. H Βάσια Μητροπούλου ξεκίνησε το βόλεϊ από την τοπική ομάδα της πόλης της στην Κάτω Αχαΐα, τα Αστέρια. Το ταλέντο της όμως δεν ήταν δυνατόν να μην το διακρίνουν τα δύο μεγαλύτερα σωματεία της Πάτρας και έτσι πήγε αρχικά στην Παναχαϊκή για ένα χρόνο και στη συνέχεια για δύο χρόνια στον Απόλλων Πατρών.

"Από τις ομάδες αυτές αποκόμισα σημαντικές εμπειρίες και διακρίσεις που πιστεύω ότι θα με βοηθήσουν στη συνέχεια. Όμως το γεγονός ότι είμαι πλέον μαθήτρια της Γ' Λυκείου ήταν και ο λόγος που με οδήγησε να γυρίσω πίσω στην ομάδα που ξεκίνησα, αφού δίνω προτεραιότητα στα μαθήματα μου" τονίζει στο patrasevents.gr.

Αυτό που έχει στοχεύσει σε ότι αφορά τις πανελλήνιες εξετάσεις είναι να περάσει στην Γυμναστική Ακαδημία και στη συνέχεια να ασχοληθεί και πάλι με το βόλεϊ, φτάνοντας σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο επίπεδο.


Πέρα από το βόλεϊ, όμως, λατρεύει και να την φωτογραφίζουν, κάτι που πλέον έχει συνηθίσει, αφού η αλήθεια είναι ότι η παρουσία της κεντρίζει τα βλέμματα και τον φακό μέσα στο γήπεδο, όχι μόνο εξαιτίας του αγωνιστικού τομέα.

Ψηλή, μελαχρινή, με ήρεμο πρόσωπο θυμίζει κάτι από... Ινδιάνα, κάποια απόγονο της "Ποκαχόντας". "Μου είχαν γίνει κάποιες προτάσεις τον τελευταίο χρόνο για επαγγελματικές φωτογραφίσεις και έτσι ξεκίνησα να κάνω τα πρώτα μου βήματα στον χώρο" τονίζει η ίδια.

"Ακόμα όμως είναι νωρίς για να ασχοληθώ περισσότερο. Οι φωτογραφίες είναι κάτι που λατρεύω και στόχος μου για το μέλλον είναι αν είναι δυνατόν να συνδυάσω το βόλεϊ με το μόντελινγκ. Με δουλειά, επιμονή και υπομονή πιστεύω ότι μπορώ να τα καταφέρω και στα δύο".

Της το ευχόμαστε, έχει άλλωστε όλες τις δυνατότητες και τις προοπτικές...