Χαμός έγινε στο λαϊκό γλέντι που έκανε ο δήμος της Πάτρας στις Εργατικές Κατοικίες των Ζαρουχλείκων, στην Ταραμπούρα.

Δεν ήταν λίγοι οι Πατρινοί που μένοντας μέσα στην πόλη την Κυριακή του Πάσχα επέλεξαν να πάνε στο γλέντι που είχε στήσει ο δήμος και τα μέλη της δημοτικής αρχής για τον κόσμο και τον λαό.

Περισσότερα από 35 αρνιά είχαν μπει από νωρίς στις σούβλες, ενώ υπήρχε και άφθονο κρασί για να περάσει ο κόσμος καλά. Στο γλέντι του δήμου εκτός από τις 150 περίπου εκείνες οικογένειες των Ζαρουχλείκων που βρίσκονται σε δεινή οικονομική θέση, το παρών έδωσε και αρκετός άλλος κόσμος που ήθελε με την παρουσία του να στηρίξει την πρωτοβουλία του δήμου.

Παράλληλα, φαγητό δόθηκε σε αρκετούς μετανάστες που διαμένουν στους άτυπους καταυλισμούς της Αβέξ και του Λαδόπουλου. Ήταν μία αξιέπαινη πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής που σχολιάστηκε με θετικό τρόπο από τον κόσμο, αλλά και από τις κοινωνικές διαδικτυακές σελίδες.

Μια πρωτοβουλία που υλοποιήθηκε χάρη στην βοήθεια των δεκάδων εθελοντών του δήμου, καθώς δίχως αυτούς δεν θα μπορούσε να γίνει τίποτα. Να σημειωθεί ότι η εκδήλωση έγινε ακριβώς δίπλα από τον χώρο που θα λειτουργήσει σε λίγο καιρό το λαϊκό εστιατόριο - στέκι του δήμου.