Η Σύνη Κατζόγια είναι μία από τις πυγμάχους της Πάτρας που έχει μεγάλο τσαγανό και υψηλές δυνατότητες για να διακριθεί τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις, όσο και στις διεθνείς.

Η πρωταθλήτρια του ΑΣΒΑ Τόφαλος ετοιμάζεται για να απλώσει τα φτερά της στο εξωτερικό και έτσι μέσα στο επόμενο διάστημα μετά τις διακοπές του Πάσχα η αθλήτρια του Μάκη Συνοδινού πρόκειται να ταξιδέψει στην Ρωσία για να κάνει προετοιμασία και προπονήσεις εκεί.

Η Σύνη Κατζόγια θα μείνει στην Ρωσία για 25 περίπου ημέρες και θα συμμετάσχει σε προπονήσεις και φιλικά τουρνουά με μεγάλα και σημαντικά ονόματα του αθλήματος, ευρωπαϊκού και διεθνές επιπέδου.

Στην Ρωσία η αθλήτρια του Τόφαλος θα έχει την δυνατότητα να δουλέψει σε υψηλότερους ρυθμούς την προετοιμασία της και να διαπιστώσει το αγωνιστικό της επίπεδο και να βελτιώσει ακόμα περισσότερο την κατάσταση της.


Στόχος της Πατρινής πρωταθλήτριας Ελλάδος είναι να αγωνιστεί στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2018, προσδοκώντας σε μια μεγάλη διάκριση αφού έχει το ταλέντο, την φιλοδοξία και την δυνατότητα για να τη πετύχει.

Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που προπονείται καθημερινά με τον Μάκη Συνοδινό και τους υπόλοιπους αθλητές του σωματείου. Ο μεγάλος στόχος πάντως που έχουν θέσει η αθλήτρια και ο προπονητής της είναι η συμμετοχή της σε προλυμπιακό τουρνουά πυγμαχίας εν όψει της Ολυμπιάδας του Τόκιο το 2020.