Το Γυμναστικό Αθλητικό Σωματείο Αχαϊας «ΗΡΑΚΛΕΙΟΣ ΑΘΛΟΣ», με την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ανακοινώνει την 5η συνεχή διοργάνωση των αγώνων ορεινού τρεξίματος 21 και 9 χιλιομέτρων, στο όρος Ερύμανθος του νομού Αχαΐας, όπως και ένα μικρότερο αγώνα 3,5 χλμ. για τα παιδιά, με την επωνυμία "Ηράκλειος Άθλος".

Ο αγώνας των 21 χιλιομέτρων με τα 1.830 μ. θετική υψομετρική, ημερολογιακά, είναι ότι καλύτερο για ένα crash test ενόψει του Olympus Marathon που θα διεξαχθεί στις 23/6/2018.

Χρονικό όριο Τερματισμού των 21 χλμ.: έξι ώρες και των 9 χλμ.: τρεις ώρες. Εκκίνηση και Τερματισμός από τον ξενώνα "ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ" στο χωριό Τσαπουρνιά.

Δικαίωμα συμμετοχής για τους αγώνες των 21 και 9 χλμ. έχουν όλοι άνω των 18 ετών. Για τον αγώνα των 3,5 χλμ. των παιδιών ηλικίας από 12 – 17 ετών, θα προσκομιστεί ιατρική βεβαίωση ή Υπεύθυνη Δήλωση των γονέων κατά τη παραλαβή του αθλητικού νούμερου συμμετοχής.

Άτομα με ειδικές ανάγκες κατόπιν επικοινωνίας, έχουν το δικαίωμα συμμετοχής, σε όποια κατηγορία αγώνα επιλέξουν. Ιατρική κάλυψη θα υπάρχει με παρουσία ασθενοφόρου και με την υποστήριξη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Αττικής.

"ΟΛΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΗ"


Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται αποκλειστικά μέσω του site του αγώνα http://www.irakleiosathlos.gr/.

Για την ομαλότερη λειτουργία και προγραμματισμό της αθλητικής εκδήλωσης οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΙΤΑ έως την Τετάρτη 23 Μαΐου 2018 και ώρα 15:00. Μετα το πέρας της ως άνω ημερομηνιάς δεν θα γινουν άλλες εγγραφές. Για να θεωρηθει έγκυρη η εγγραφή θα πρέπει η πληρωμή να γίνει εντός πέντε  εργάσιμων ημερών.