Νέα σημαντική επιτυχία για την ομάδα του Achaia Racing Team που ολοένα και ανεβαίνει στο χρηματιστήριο των μαθητικών διαγωνισμών Formula 1. 

Τα μέλη της ομάδας των μαθητών του Αρσακείου κατάφεραν να κερδίσουν την πρόκριση στην πρώτη θέση στους εθνικούς τελικούς F1 in Schools Ελλάδος 2018 για την σεζόν 2017 – 2018.

Η ομάδα που έχει φέρει αρκετές επιτυχίες τις τελευταίες χρονιές στην Πάτρα κατάφερε και κατέκτησε την πρώτη θέση ανάμεσα σε 26 ομάδες στην ημιτελική φάση του πανελλήνιου διαγωνισμού (F1 In Schools) που έγινε στο εμπορικό κέντρο του "The Mall Athens".

Το νέο αμαξίδιο της ομάδας κέρδισε τις καλύτερες των εντυπώσεων στην ημιτελική φάση, με τους κριτές να βγάζουν το καπέλο στην εφευρετικότητα των μαθητών γι' αυτό που παρουσίασαν. Πήραν έτσι την πρώτη θέση στην κατηγορία τους και την πρόκριση. 

Πρόκειται για μία σημαντική διάκριση που επιβεβαιώνει την ανοδική πορεία της Achaia Racing Team η οποία πλέον συμπεριλαμβάνεται μέσα στις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας της, σε πανελλήνιο επίπεδο και όχι μόνο.

Επόμενος στόχος των μελών της ομάδας είναι να πετύχουν το καλύτερο που μπορούν στους εθνικούς τελικούς που πρόκειται να γίνουν και να κερδίσουν επάξια την δυνατότητα για να εκπροσωπήσουν την χώρα μας στους παγκόσμιους τελικούς της Σιγκαπούρης.