Μας αρέσει πολύ να μαθαίνουμε όλα τα νέα των λαμπερών σταρ του Χόλιγουντ.

Χαζεύουμε τα λουκ τους, το στιλ, τα μαλλιά το μακιγιάζ τους αλλά και στιγμές από τη ζωή τους που συχνά μοιράζονται. Έτσι κάθε baby boom στη βιομηχανία του σινεμά είναι μια πολύ χαρμόσυνη είδηση.

Ειδικά αυτή την φορά χαιρόμαστε λίγο παραπάνω, καθώς αυτή η εγκυμοσύνη εξηγεί την μεγάλη απουσία μιας αγαπημένης και πάντα εντυπωσιακής ηθοποιού από τα social media, κάτι που μας είχε ανησυχήσει.

Η ίδια ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μόλις την Παρασκευή 6 Απριλίου στον λογαριασμό της στο Instagram.

Σε μια απροσδόκητη ανάρτηση, η Xάντσον ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της -και το φύλο του μωρού της- σε ένα βίντεο στο Instagram. Το νέο μωρό θα είναι το πρώτο της παιδί μαζί με το σύντροφο της Danny Fujikawa, ενώ έχει δύο ακόμα παιδιά, τον 14χρονο Ryder και τον 6χρονο Bingham.

«ΕΚΠΛΗΞΗ»!!! ήταν αυτό που έγραψε στην λεζάντα.

«Αν αναρωτιόσασταν γιατί έλειπα τόσο από τα κοινωνικά μου δίκτυα, είναι γιατί δεν ήμουν ποτέ πιο άρρωστη! Είναι το πιο άρρωστο πρώτο τρίμηνο από όλες τις εγκυμοσύνες μου», δήλώσε η σταρ και μοιράστηκε την κατάσταση της υγείας της εξαιτίας της δύσκολης αυτής τρίτης εγκυμοσύνης με τους φαν της.

Παρόλα αυτά στο post αστειεύεται και παίζει με τις λέξεις που χρησιμοποιεί το κοινωνικό δίκτυο για τις λειτουργίες του, όπως αναφέρει το bovary.

«Τα Boomerangs μου έφερναν ναυτία, το Superzoom είναι ένας εύκολος τρόπος να έχω το κεφάλι μου στην τουαλέτα, τα φαγητά στο Instagram με τρέλαιναν και σκέφτομαι πως τα Insta Stories, με έκαναν να αισθάνομαι ακόμα πιο εξαντλημένη.»

Σε δεύτερο post αποκάλυψε πως περιμένει κοριτσάκι και φυσικά όλοι στην οικογένεια της είναι απίστευτα ενθουσιασμένοι με το γεγονός.

«Αν με είδατε έξω να χαμογελάω και να παριστάνω ότι όλα είναι τέλεια ... ήταν ψέμα»! Ακόμα η Κέιτ εξήγησε πως δεν ήθελαν ακόμα να γίνει γνωστή η εγκυμοσύνη της όμως πλέον δεν κρύβεται με τίποτα.

Χαιρόμαστε πολύ που θα γίνει ξανά μανούλα και της ευχόμαστε η κατάσταση της υγείας της να βελτιωθεί όσο το δυνατόν συντομότερο.