Συναυλία τα έσοδα της οποίας θα δοθούν για την εγχείρηση του Γιώργου Καραβούλια, διοργανώνει ομάδα Πατρινών παραδιοσιακών μουσικών την Τετάρτη του Πάσχα στο θέατρο του ΤΕΙ Πατρών στις 8 το βράδυ.

Ο γνωστός μουσικός αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και οι φίλοι του σε ανάρτησή τους αναφέρουν: "Ο καλός μας φίλος και συναδέλφος κρουστός George Karavoulias αντιμετωπίζει ένα εξαιρετικά σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Πριν λίγες μέρες διαγνώσθηκε πως έχει προσβληθεί από μιας σπάνιας μορφής κακοήθεια η οποία ονομάζεται σάρκωμα μαλακών μορίων (ένα συμπαγές πολυλοβωτό υπεραγγειούμενο σάρκωμα στο οπισθοπεριτοναικό χώρο) που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί χειρουργικά από τα δημόσια νοσοκομεία της χώρας και υπάρχει άμεση ανάγκη για εισαγωγή σε ιδιωτικό νοσοκομείο ή και μεταφορά σε ειδικό κέντρο στην Αγγλία για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

Εξαιτίας του μεγέθους του σαρκώματος και του σταδίου της νόσου επείγει το να αντιμετωπιστεί άμεσα. Σε διαφορετική περίπτωση το προσδόκιμο είναι 2-3 μήνες. Όποιος επιθυμεί να βοηθήσει μπορεί να συνεισφέρει βάζοντας κάποια χρήματα στον παρακάτω Τραπεζικό λογαριασμό Τράπεζα Πειραιώς.

ONOMA ΔIKAIOYXOY:

KAPABOYΛIAΣ IΩANNHΣ ΣTAYPOY

IBAN: GR59 0171 7290 0067 2914 2921 831

BIC: PIRBGRAA".