Το είχε γράψει το patrasevents.gr και πλέον ανακοινώθηκε και επίσημα από τον πρόεδρο του Καρναβαλικού Οργανισμού Νίκο Χρυσιβιτσάνο στη συνάντηση που είχε με τους καρναβαλιστές το περασμένο Σάββατο.

Ο Νίκος Χρυσιβιτσάνος τόνισε στους καρναβαλιστές ότι ο δήμος βάζει τέλος στο έθιμο της Γιαννούλας της Κουλουρού, θέλοντας να σταματήσει την διακωμώδηση της μνήμης ενός ατόμου που είχε ψυχικές διαταραχές και προβλήματα. Η συνάντηση όμως που έγινε για να ξεκινήσει ο διάλογος για το Πατρινό Καρναβάλι του 2019 διεξήχθη μέσα σε ηλεκτρισμένο κλίμα.

Οι καρναβαλιστές που στο περασμένο καρναβάλι είχαν δημιουργήσει τον δικό τους Κρυμμένο Θησαυρό, ανέφεραν στους εκπροσώπους του δήμου για την εμφάνιση του Γιώργου Βελισσάρη, τονίζοντάς του ότι τα λεφτά που έδωσε ο δήμος για την συναυλία του καλλιτέχνη στο Νότιο Πάρκο της Πάτρας αρκούσαν για να κάνει η δημοτική αρχή πραγματικότητα το αίτημά τους, που αφορούσε την οικονομική ενίσχυση του Κρυμμένου Θησαυρού.

Οι εκπρόσωποι του δήμου και του Καρναβαλικού Οργανισμού, ωστόσο, δεν θέλησαν να προχωρήσουν το θέμα. Απάντησαν ότι η συναυλία του Βελισσάρη έγινε για να διασκεδάσει και να περάσει καλά ο λαός της Πάτρας. Το χάσμα μεταξύ των δύο πλευρών μέχρι ώρας παραμένει αγεφύρωτο...