Σας αρέσει η ροκ μουσική και οι διάφορες πτυχές της που ξεκινούν από την alternative rock, φτάνουν στη hard rock και καταλήγουν στην progressive και την heavy metal;

Αν ναι τότε σας έχουμε βρει το ιδανικότερο μέρος για να πάτε διακοπές το καλοκαίρι. Αυτό δεν είναι άλλο από τα Χανιά της Κρήτης εκεί που στις 29 και 30 Ιουνίου θα γίνει το μεγαλύτερο ροκ φεστιβάλ της χώρας, στο οποίο βρίσκονται κάθε χρόνο μουσικές μπάντες και συγκροτήματα του είδους από όλη την Ελλάδα.

Το Chania Rock Festival είναι μία από τις σημαντικότερες μουσικές ροκ εκδηλώσεις που γίνονται στην χώρα και απόδειξη αυτού είναι ότι για να εμφανιστεί μία μπάντα πάνω στην σκηνή του, δεν είναι κάτι τόσο εύκολο, αλλά απαιτείται η ψήφος του κοινού.

Με λίγα λόγια το κοινό ψηφίζει για το ποια συγκροτήματα θα εμφανιστούν στο φεστιβάλ και κάθε χρόνο ο αριθμός των δηλώσεων συμμετοχής με τις μπάντες που δηλώνουν ενδιαφέρον είναι μεγάλος.Chania Rock Festival 2018 travels the World VOL 3 - Las Vegas / USA

Φέτος στην τελική φάση της επιλογής έχουν περάσει 26 συγκροτήματα από όλη την χώρα που ζητούν την ψήφο σας για να κερδίσουν την εμφάνισή τους στο φεστιβάλ.

Ανάμεσα σε αυτά τα συγκροτήματα ξεχωρίζουν και δύο από την περιοχή μας. Οι 32Bastards από την Πάτρα και οι Perfecrt Mess από τον Πύργο. Οι 32Bastards αποτελούνται από τον Γιώργο Σαβαΐδη (φωνή και κιθάρα), τον Γιάννη Παναγιωτόπουλο (κιθάρα), τον Μάρκο Αντωνόπουλο (ντράμς) και τον Γιώργο Μούστο (μπάσο).

Η μπάντα κινείται κυρίως στους ήχους της πανκ, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε τον πρώτο της δίσκο, με τίτλο Hooey που άφησε αρκετά καλές εντυπώσεις και έγινε θέμα σε πολλά μουσικά περιοδικά του είδους.


32Bastards - Hit n Run (Official Audio)


Οι 32Bastards

Οι Perfect Mess είναι μια high energy rock μπάντα από τον Πύργο που έχει περίπου έξι χρόνια ζωής και κινείται κυρίως στο ύφος της progressive grunge και της alternative rock.

Mέλη της μπάντας είναι ο Σπύρος Ηλιόπουλος (φωνή και κιθάρα), ο Σπήλιος Ηλιόπουλος (ντράμς και φωνητικά), ο Γιάννης Βολλάρης (μπάσο και φωνητικά), ενώ πρόσφατα ενσωματώθηκε σε αυτή και ο Κώστας Διαμαντόπουλος (κιθάρα και φωνητικά).

Το συγκρότημα έχει εμφανιστεί σε διάφορα φεστιβάλ και συναυλίες παίζοντας στο πλευρό καταξιωμένων ελληνικών σχημάτων όπως οι Nightstalker, Planet of Zeus, 1000Mods, Despite Everything, Vodka Juniors και πολλών άλλων, ενώ τον Δεκέμβρη του 2017 κυκλοφόρησε το debut άλμπουμ της και επίσημα, σε όλα τα ψηφιακά μουσικά μέσα, σε ένα δίσκο που τιτλοφορείται με το όνομα της μπάντας.


Οι Perfect Mess


Perfect Mess - Broken Ladders (Official Video)

Τα δύο συγκροτήματα μπορούν να διεκδικήσουν μία από τις θέσεις αυτών που θα εμφανιστούν στην σκηνή του φεστιβάλ και η περιοχή μας, έχοντας χτίσει την δική της παράδοση εδώ και πολλά χρόνια στην ροκ μουσική, αξίζει να έχει μια τόσο δυναμική εκπροσώπηση.

Βοηθήστε λοιπόν προς μια τέτοια κατεύθυνση ψηφίζοντας εδώ.