Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο reunion των απόφοιτων του Πολυκλαδικού Λυκείου της Πάτρας, της γενιάς του 1984, στο Tam Toom το βράδυ του Σαββάτου.

Οι απόφοιτοι της πρώτης “φουρνιάς” από την στιγμή που το σχολείο αυτό ξεκίνησε τη λειτουργία του, βρέθηκαν και πάλι μαζί σε μία υπέροχη βραδιά που σίγουρα θα θυμούνται για αρκετό καιρό.

Οι διοργανωτές του reunion η Γιάννα Μαυρογιάννη και ο Σταύρος Παπασαραντόπουλος, κατάφεραν να φέρουν στην βραδιά αρκετούς πρώην συμμαθητές τους και έτσι όλοι μαζί νοστάλγησαν τα μαθητικά τους χρόνια, αναπόλησαν τα περασμένα και διασκέδασαν.

Το σημαντικό είναι ότι το reunion είχε και φιλανθρωπική πτυχή, αφού έγινε για έναν ιερό σκοπό που αφορά την ζωή ενός παιδιού. Οι απόφοιτοι μέσα από την συνάντηση αυτή είχαν την ευκαιρία να συγκεντρώσουν χρήματα για την κόρη ενός συμμαθητή τους που αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Τα χρήματα αυτά θα δοθούν για τα έξοδα θεραπείας και νοσηλείας που χρειάζεται η οικογένεια του παιδιού και έτσι οι πρώην συμμαθητές έδειξαν με αυτό το συγκινητικό και όμορφο τρόπο την αλληλεγγύη τους στην προσπάθεια που κάνει το κορίτσι για να γίνει καλά.

Πέρα από τους πρώην συμμαθητές στην συνάντηση παρευρέθηκαν και αρκετοί από τους καθηγητές τους και όλοι μαζί θυμήθηκαν τα παλιά, μέσα σε μία υπέροχη ατμόσφαιρα που είχε λίγο από όλα. Χορό, συγκίνηση και κουβεντούλα.

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το patrasevents.gr από την συνάντηση, ενώ σε περίπτωση που κάποιος θέλει να βοηθήσει την οικογένεια του κοριτσιού και να ενισχύσει την προσπάθεια του μπορεί να πατήσει αυτόν τον σύνδεσμο.