Σοκάρει το προφητικό μήνυμα που είχε ανεβάσει πριν από έναν χρόνο ο 39χρονος Γιώργος Ανδρικόπουλος, ο άτυχος άνδρας που σκοτώθηκε με την μηχανή του σε τροχαίο, στην Πατρών – Πύργου.

Ο Γιώργος Ανδρικόπουλος στο μήνυμά του απεικόνιζε έναν μοτοσικλετιστή και το κείμενο ανέφερε τα εξής: “Φύλακα άγγελε μου, προστάτεψε με τώρα που θα ανέβω στη μηχανή μου” ενώ σε άλλο σημείο τόνιζε: “Αν η μοίρα μου είναι η καταστροφή, οδήγησε με στις πύλες του παραδείσου”.

Η είδηση του θανάτου του και το τροχαίο με την μηχανή, που του κόστισε τη ζωή προκάλεσε μεγάλη θλίψη στην γειτονιά της Αγυιάς, όπου οι περισσότεροι γνώριζαν τον άτυχο άνδρα αφού εκεί είχε μεγαλώσει.

Τα τελευταία χρόνια ζούσε μαζί με την σύζυγο του και τα δύο παιδιά στην Αθήνα όπου εργαζόταν σε ναυτιλιακή εταιρία. Στην γειτονιά του στην Αγυιά μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον χαρακτήρα του, αλλά και για την αγάπη που είχε από μικρός στις μηχανές. Ο Γιώργος Ανδρικόπουλος ήταν από το Βαρθολομιό Ηλείας, το οποίο επισκεπτόταν συχνά, ενώ άφησε πίσω του δύο αγόρια, 8 και 4 ετών.