Έχει τρελάνει κόσμο η 23χρονη φοιτήτρια που ζει στην Μεσολογγίου στην Πάτρα.

Φτάνουμε στην άνοιξη και οι εξορμήσεις της όμορφης μελαχρινής στο μπαλκόνι της, με καυτά συνολάκια οικιακού τύπου γίνονται ολοένα και πιο συχνές.

Όσοι μάλιστα έχουν μια άμεση επαφή με το θέαμα που τους προσφέρει, δηλαδή, ζουν σε κάποιες από τις διπλανές με αυτήν πολυκατοικίες, έχουν να το λένε. Όσο πλησιάζουμε προς το καλοκαιράκι, τόσο γδύνεται και τόσο πιο αποκαλυπτική γίνεται η δεσποινίς.

Η νεαρή σπουδάζει στο τρίτο έτος σε σχολή οικονομικής κατεύθυνσης του Πανεπιστημίου Πατρών και προφανώς έχει αποφασίσει να κάνει οικονομία στα ρούχα που ρίχνει πάνω της όταν είναι μέσα στο σπίτι της και κυρίως όταν βγαίνει στο μπαλκόνι της.

Η 23χρονη είναι αρκετά καλλίγραμμη και εκτός αυτού έχει μια ιδιαίτερη ομορφιά. Αυτό πάντως που ξεχωρίζει πάνω στο γυμνασμένο κορμί της και που η ίδια φροντίζει να προβάλλει κάθε τόσο είναι η... όπισθεν πλευρά, φορώντας τα ανάλογα σορτσάκια και κολάν.

Η νεαρή γνωρίζει ότι κεντρίζει τα βλέμματα των γειτόνων της, ορισμένοι εκ των οποίων είναι και αυτοί φοιτητές, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι οι εξορμήσεις της γίνονται κυρίως προς το πίσω μπαλκόνι του διαμερίσματος όπου διαμένει, εκείνο δηλαδή που δεν κοιτάζει στην Μεσολογγίου, αλλά μπορούν και το... κοιτάζουν οι ένοικοι των πολυκατοικιών των γύρω οδών.

Βλέπετε μένει σε μία πυκνοκατοικημένη περιοχή της Πάτρας όπου τα μπαλκόνια βλέπουν το ένα το άλλο. Σύμφωνα μάλιστα με γείτονες της η 23χρονη που είναι από την Αθήνα ξέρει να κολάζει τους γύρω της με έναν ιδιαίτερα αθώο τρόπο που όμως ταυτόχρονα είναι και αρκετά ερωτικός - προκλητικός. Και όλα αυτά ενώ έρχονται οι ζέστες...