Σοκ και θλίψη στην Πάτρα έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του 47χρονου dj, Mαρίνη Τσάγκλα, που δεν κατάφερε τελικά να ξεπεράσει τη περιπέτεια που είχε με την υγεία του, χάνοντας την μάχη για την ζωή του.

Ο 47χρονος που κατοικούσε στην Πάτρα τα τελευταία χρόνια είχε κάνει μόνο φίλους στα καταστήματα που δούλευε στον χώρο της νυχτερινής διασκέδασης και όσοι τον είχαν γνωρίσει έχουν να πουν τα καλύτερα για τον χαρακτήρα του.

Αγαπούσε την μουσική όσο τίποτα άλλο, του άρεσε που ο κόσμος διασκέδαζε με τα τραγούδια που έπαιζε, ενώ την γνώριζε αρκετά καλά και ήθελε να μαθαίνει συνεχώς καινούργια πράγματα για αυτήν. 

Πέρα από την μουσική ήταν ένας άνθρωπος ιδιαίτερα συμπαθητικός, που αγαπούσε την καλή παρέα, το διάβασμα, ενώ είχε ένα ξεχωριστό χιούμορ που τον διέκρινε στις επαφές με τους γύρω του, αν και χαμηλών τόνων ως χαρακτήρας.

Η περιπέτεια της υγείας του είχε προκαλέσει τεράστιο ενδιαφέρον όλους όσους τον ήξεραν, αν και οι περισσότεροι πίστευαν έως και την τελευταία στιγμή ότι  θα καταφέρει να το ξεπεράσει.

Η είδηση του θανάτου του έβαψε στα μαύρα τα social media αρκετών πατρινών που από την στιγμή που έμαθαν τα θλιβερά μαντάτα δεν έχουν σταματήσει να ανεβάζουν φωτογραφίες με αυτόν, στέλνοντας του μηνύματα αποχαιρετισμού.