Φαγητό και σεξ! Πόσο καλά μπορείτε να συνδυάσετε και τα δύο; Εξάλλου, δεν λένε ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι; Επειδή είτε το θέλουμε είτε όχι, το φαγητό παίζει καταλυτικό ρόλο στην ερωτική διαδικασία, υπάρχουν κάποια τρόφιμα που είναι φωτιά.

Σε άρθρο της, η γερμανική εφημερίδα «Bild» παραθέτει έναν κατάλογο με τις τροφές που είναι αφροδισιακές...

1. Τα αυγά που έχουν την τιμητική τους στο πασχαλινό τραπέζι, είναι μία τροφή που διεγείρει την ερωτική διάθεση. Ομελέτα, τηγανητά αυγά, όπως κι αν τα φάτε: εμπεριέχουν ιχνοστοιχεία όπως ψευδάργυρο, κάλιο και σελήνιο, αυξάνοντας τις...ορμές. Μπορείτε να τα καταναλώσετε και μετά να περάσετε σε...δεύτερο γύρο.

2.Η κρέμα είναι ότι καλύτερο. Κι αν δεν θέλετε να την φάτε όλη, απλώστε στο σώμα του/της συντρόφου.

3.Κόκκινες πιπεριές: μπορεί να καίνε αλλά αξίζει τον κόπο...Στο κρεβάτι κάνουν θαύματα.

4.Πιείτε σαμπάνια... κι αν θέλετε να κάνετε το ερωτικό παιχνίδι πιο παιχνιδιάρικο, απολαύστε την πίνοντάς την από τον ομφαλό της αγαπημένης σας.

5.Βάλτε σαφράν στο πιάτο σας. Μία είναι η λύση:Απολαύστε παέγια,το εθνικό φαγητό της Ισπανίας.Δεν είναι τυχαίο ότι οι Φαραώ και οι βασιλιάδες το χρησιμοποιούσαν το καρύκευμα αυτό ως αφροδισιακό.

6.Μπορεί όταν το τρως,να μυρίζεις,όμως το σκόρδο είναι ένα από τα τρόφιμα που βελτιώνουν την ερωτική επιθυμία ενισχύοντας,μεταξύ άλλων, την κυκλοφορία του αίματος.Προτού κάνετε σεξ, ή και οι δύο θα φάτε σκόρδο ή κανένας.Μπορείτε όμως να το φάτε ένα 24ωρο πριν ή μετά το σεξ.

7. Λιωμένη σοκολάτα. Τι πιο αφροδισιακό; Να την τρως αφού πρώτα την έχεις αλείψει στο σώμα του άλλου.

8.«Πράσινος χρυσός». Ακόμα και οι Αζτέκοι γνώριζαν για τη θαυματουργή δύναμη του αβοκάντο. Εμπεριέχει πολλή βιταμίνη Ε γεγονός που καθιστά πιο ευαίσθητες τις περιοχές των γεννητικών οργάνων.

9.Του αρέσει το σούσι;Το καλύτερο είναι να το απολαύσετε στο σπίτι... κι όχι έξω. Για να είστε πιο κοντά στην κρεβατοκάμαρα.

10. Στρείδια! Λέγεται ότι ο Καζανόβα έτρωγε 50 σε καθημερινή βάση. Αλήθεια ή ψέμματα, βάλτε τα στο τραπέζι και σίγουρα θα δείτε αποτελέσματα.