Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα στη ΜΕΘ Αγρινίου όπου νοσηλευόταν ο γνωστός Πυργιώτης dj, Μαρίνης Τσάγκλας, βυθίζοντας στη θλίψη την κοινωνία του Πύργου. Ο άτυχος άνδρας, το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας υπέστη ανακοπή καρδιάς και είχε μεταφερθεί εσπευσμένα αρχικά στο Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας της Πάτρας και στη συνέχεια στη ΜΕΘ Αγρινίου, καθώς η κατάστασή του είχε κριθεί εξαιρετικά κρίσιμη.

Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι εκκλήσεις για αίμα από τα τοπικά ΜΜΕ του Νομού αλλά και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η είδηση για την περιπέτεια της υγείας του Μαρίνη Τσάγκλα είχε προκαλέσει τεράστιο ενδιαφέρον αφού ο ίδιος ήταν από τα πιο αγαπητά και γνωστά πρόσωπα στο χώρο της νυχτερινής διασκέδασης έχοντας «περάσει» από πολλά καταστήματα -κυρίως- του Πύργου και της Πάτρας όπου κατοικούσε τα τελευταία χρόνια…

Ευχή των αμέτρητων φίλων και γνωστών του –όπως όλοι είχαν εκφράσει στο facebook- ήταν ο Μαρίνης να βγει νικητής από αυτή τη μάχη. Η μοίρα είχε άλλα σχέδια όμως και σήμερα ο 47χρονος Πυργιώτης άφησε την τελευταία του πνοή στο κρεβάτι της ΜΕΘ.

Όπως αναφέρουν στο patrisnews όσοι τον γνώριζαν, ήταν ένας άνθρωπος γεμάτος ενέργεια και αγάπη για τη μουσική και η είδηση του θανάτου του, έχει βυθίσει στη θλίψη συγγενείς, φίλους αλλά και όλους όσους τον γνώριζαν και είχαν συνεργαστεί μαζί του.

Δείτε το βίντεο από την συνέντευξη που είχεπαραχωρήσει ο Μαρίνης Τσάγκλας στην εκπομπή της ΟΡΤ «Προσωπικά…» με την δημοσιογράφο Πέλυ Μπεβούδα:



Πύργος: Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο Μαρίνης Τσάγκλας

Πηγή: patrisnews