Παρά την ήττα και την κακή εμφάνιση σε γενικές γραμμές που έκανε η Παναχαϊκή, ο κόσμος της Πάτρας δεν σταμάτησε να φωνάζει και να στηρίζει την ομάδα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι προς το τέλος του ματς και ενώ το σκορ ήταν ήδη 0-3 υπέρ του ΟΦΗ, όλο το γήπεδο ήταν όρθιο, φωνάζοντας συνθήματα για την Παναχαϊκή.

Στο τέλος της αναμέτρησης οι φίλαθλοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και αποθέωσαν τους παίκτες της ομάδας, σε ατμόσφαιρα ποδοσφαιρική, αλλά και σε μία εικόνα συγκινητική αφού έδειχνε με τον καλύτερο τρόπο την λατρεία αυτού του κόσμου για την ιδέα της Παναχαϊκής.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας από την πλευρά τους ευχαρίστησαν τους φιλάθλους της Παναχαϊκής που βρίσκονται στο πλευρό τους και στα θετικά και στα αρνητικά αποτελέσματα, τονίζοντας τα εξής σε ανακοίνωση τους:

«Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε το συγκλονιστικό μας κόσμο, που ολόκληρη τη χρονιά μας στήριξε και εξακολουθεί να μας στηρίζει, παρά το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα τα αποτελέσματα δεν ήταν τέτοια έτσι ώστε να ικανοποιούν τους φιλάθλους μας αλλά ούτε και εμάς τους ίδιους.

Γι’ αυτό ο κόσμος μας θα πρέπει να γνωρίζει ότι εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια στα εναπομείναντα παιχνίδια, με σκοπό να ολοκληρώσουμε τη φετινή σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να κάνουμε υπερήφανο τόσο τον κόσμο μας, όσο και την πόλη την οποία εκπροσωπούμε. Σας ευχαριστούμε για την στήριξη όλη τη χρονιά. Να εξακολουθήσετε να είστε κοντά μας».