Δυναμική ήταν η απόβαση των οπαδών του ΟΦΗ στην Πάτρα.

Δεν ήταν λίγα τα "κοπέλια" που ταξίδεψαν από το μακρινό Ηράκλειο στην Αχαϊκή πρωτεύουσα για να σταθούν στο πλευρό της ομάδας τους, στον ΟΦΗ, στο ντέρμπι που έδινε με την Παναχαϊκή.

Οι οπαδοί του ΟΦΗ φώναζαν συνθήματα υπέρ της ομάδας τους και έδειξαν ότι σέβονται την ιστορία που έχει πίσω της η Παναχαϊκή, αλλά και την προσπάθεια που κάνει ο "κοκκινόμαυρος" σύλλογος για την αναγέννηση του.

Οι Πατρινοί φίλαθλοι από την άλλη πλευρά τους υποδέχτηκαν και τους αγκάλιασαν, ενώ παρά την αρνητική εξέλιξη που είχε ο αγώνας για την Παναχαϊκή δεν σημειώθηκε το παραμικρό μεταξύ τους.

Μάλιστα, ορισμένοι από τους φίλους της Πατρινής ομάδας έβγαλαν και φωτογραφίες μαζί τους ανεβάζοντας τες στα social media και τονίζοντας ότι το επαρχιακό ποδόσφαιρο δεν έχει τίποτα να χωρίσει μεταξύ του.

Το όλο κακό στα γήπεδα προέρχεται από τις ομάδες του ΠΟΚ και αυτούς που υπάρχουν από πίσω τους. Το σημαντικό πάντως είναι ότι οι οπαδοί της Παναχαϊκής και του ΟΦΗ έδειξαν στον υφυπουργό κ. Βασιλειάδη και τους υπόλοιπους της κυβέρνησης ότι η απόφαση τους για την απαγόρευση της μετακίνησης των οπαδών, αποτελεί ουσιαστικά προκατάληψη και αποκαλύπτει την αδυναμία της πολιτείας απέναντι στο όλο θέμα κατά της βίας στα γήπεδα...