Είναι γεγονός και έχει "κλείσει". Η τελική φάση του Survivor 2 θα γίνει στην Πάτρα και συγκεκριμένα στο Στάδιο "Δημήτρης Τόφαλος" στα μέσα του Ιουλίου.

Ο πανέξυπνος Ατζούν Ιλίτζαλι, ο Τούρκος παραγωγός του Survivor 2 που ξέρει να βρίσκει τρόπους για να ανεβάζει τα κοντέρ της τηλεθέασης, έψαχνε εδώ και μήνες να εντοπίσει την ιδανική λύση που θα έφερνε στο απόγειο το ενδιαφέρον του κοινού για το Ελληνικό ριάλιτι επιβίωσης.

Ξέροντας ότι τα νούμερα δεν πηγαίνουν και τόσο καλά και αφού βρήκε έναν τρόπο για να τα ανεβάσει κάπως με την είσοδο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και μέσω άλλων πειραματισμών που έκανε, σκαρφίστηκε το εξής σχέδιο για την οριστική φάση του παιχνιδιού του.

Να γίνουν τα παιχνίδια της τελικής φάσης μακριά από εξωτικούς τόπους, με πράσινες θάλασσες, παραλίες με άμμους, φοίνικες και καρύδες, αλλά σε ένα τυπικό αστικό μέρος, σε urban ύφος που όμως να δίνει την δυνατότητα στους μονομάχους να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Το σχέδιο του Τούρκου παραγωγού είναι ριψοκίνδυνο, όμως βαδίζει με την λογική του αντιθέτου και της αντιστρόφου ανάλογης συλλογιστικής που κρύβεται πάντα στο υποσυνείδητο της ψυχολογίας της μάζας.

Σκοπός του είναι να δώσει την δυνατότητα στο κοινό να ταυτιστεί όσο γίνεται με τους μονομάχους, αποβλέποντας σε όσο το δυνατόν υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης και από την στιγμή που απευθύνεται στην Ελλάδα "θυσιάζει" το όλο concept της παραγωγής του Survivor, μόνο για αυτή την τελική φάση.

Κάνει έτσι ένα πείραμα που σίγουρα, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα που θα έχει, θα του χρησιμεύσει για το μέλλον.


Το urban αυτό place των Survivors και των Μαχητών της τελικής φάσης είναι το "Δ. Τόφαλος".

Ο Τούρκος παραγωγός και το επιτελείο του το έχουν ψάξει το όλο θέμα. Έχοντας ενημερωθεί για το άνοιγμα της δημοτικής αρχής στον μαζικό αθλητισμό μέσω του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, αλλά και του ΠΕΑΚ προς το κοινό με το κολυμβητήριο Α. Πεπανός, αποφάσισαν ότι η ιδανική πόλη γι' αυτή την τελική φάση είναι η Πάτρα.

Ωστόσο, όταν οι άνθρωποι του χτύπησαν την πόρτα του δήμου για το Παμπελοποννησιακό, εισέπραξαν την αρνητική απάντηση της δημοτικής αρχής που λόγω ιδεολογίας και φιλοσοφίας δεν θα μπορούσε να πει το "ναι" σε μία πολυεθνική τηλεοπτική παραγωγή.

Ο επιμένων όμως νικά και έτσι ο Τούρκος στράφηκε στο ΠΕΑΚ και στο "Δ. Τόφαλος" μετά από σχετική κατεύθυνση που του έδωσε άνθρωπος του υφυπουργού, Γ. Βασιλειάδη που έχει επισκεφτεί αρκετές φορές το γήπεδο.

Πράγματι άνθρωποι της εταιρείας του και κάτω από απόλυτη μυστικότητα, με εντολή του υφυπουργείου Αθλητισμού και της ΓΓΑ επισκέφτηκαν το "Τόφαλος" και εξερεύνησαν τους χώρους του, κρίνοντας ότι δίνουν την δυνατότητα για να διαμορφωθούν κατάλληλα για τους αγώνες της τελικής φάσης του Survivor.

Μαθαίνοντας μάλιστα από τους συνεργάτες του κ. Βασιλειάδη και τα μέλη της διοικούσας επιτροπής του ΠΕΑΚ που γνώριζαν το όλο θέμα ότι η Πάτρα έχει αναλάβει τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες, αποφάσισε τα αγωνίσματα που θα γίνουν στην τελική φάση να έχουν κάποια σχέση με τους αγώνες αυτούς, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στην πόλη να τους προβάλει μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης.

Όλα τα αγωνίσματα λοιπόν θα γίνουν στο "Δ. Τόφαλος" που θα διαμορφωθεί κατάλληλα για να τα φιλοξενήσει, ενώ στους αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στα μέσα Ιουλίου, στην Πάτρα θα έρθουν πέρα από όλους τους παίκτες του φετινού παιχνιδιού, οι πιο δημοφιλείς του περσινού.


Σίγουροι θεωρούνται ο Βασάλος, ο μισθοφόρος, ο μάνατζερ ράγκμπι, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και η Ειρήνη Κολλιδά, ενώ ήδη έχει γίνει προσέγγιση για την παρουσία στους αγώνες του Γιώργου Αγγελόπουλου, με την παραγωγή να σπάει τον πάγο που έχει πέσει τελευταία μεταξύ του παίκτη και του Σκάϊ.

Μάλιστα για να τον δελεάσει στα backstage της τελικής φάσης θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες η Αιγιώτισσα Ντορέττα Παπαδημητρίου, παίρνοντας δηλώσεις και συνεντεύξεις της τελευταίας στιγμής από τους μονομάχους, αλλά και από τους καλεσμένους.

Ο Σάκης Τανιμανίδης, πέρα από την παρουσίαση, θα έχει ένα ρόλο έκπληξη στην τελική φάση, ενώ στο βήμα πρόκειται να ανέβει και ο ίδιος ο Ατζούν Ιλίτζαλι, όπου σε μία προσπάθεια γεφύρωσης των ελληνοτουρκικών διαφορών, θα κατηγορήσει τον Ερντογάν (ο Σουλτάνος είναι ενήμερος για το θέμα) για την επιθετική του πολιτική απέναντι στην Ελλάδα και τις προκλήσεις των τελευταίων μηνών.

Οι αγώνες θα είναι ζωντανοί και θα γίνουν μπροστά στο κοινό, με τις κερκίδες του "Δ. Τόφαλος" να γεμίζουν από τον κόσμο που αναμένεται να τρέξει να δει από κοντά το όλο θέαμα.

Το μίσθωμα του "Δ. Τόφαλος" για τους αγώνες της τελικής φάσης θα φτάσει τις 6.000 ευρώ, με το ΠΕΑΚ να βάζει ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία του, ενώ παράλληλα θα έχει την δυνατότητα να πάρει σημαντικά κέρδη από τα εισιτήρια που θα κυμαίνονται σε λογικές τιμές.

Σημειώνουμε ότι το ΠΑΜΕ, έχοντας ενημερωθεί από την δημοτική αρχή για το "οκ" που έδωσε το ΠΕΑΚ, πρόκειται να προχωρήσει σε κινητοποιήσεις, μπαίνοντας ακόμα και μέσα στο "Τόφαλος" για να σταματήσει τους μονομάχους την ώρα που θα τρέχουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην προσπάθεια του αυτή το ΚΚΕ έχει προμηθευτεί καρύδες που θα τις βάψει κόκκινες, στο χρώμα του κόμματος, με σκοπό να τις ρίξει στους παίκτες και στους ανθρώπους της Τούρκικης παραγωγής.

Κάτι που φυσικά γνωρίζει το ΠΕΑΚ και το υφυπουργείο, έχοντας ενημερώσει την ΕΛ.ΑΣ για να είναι σε επιφυλακή.  Ετοιμαστείτε λοιπόν! Ο Ιούλιος θα είναι "καυτός" στην Πάτρα.