Την Τετάρτη 28/3/2018 πραγματοποιήθηκαν οι φετινοί Πανελλήνιοι σχολικοί αγώνες πάλης, οι οποίοι φιλοξενήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο Νέας Ιωνίας Βόλου. Στους αγώνες δικαίωμα συμμετοχής είχαν οι μαθητές και οι μαθήτριες που φοιτούν σε Δημόσιο ή Ιδιωτικό Γενικό Λύκειο (ΓΕ.Λ.), Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑ.Λ.) ή σε εκπαιδευτικό ίδρυμα αρμοδιότητας του ΥΠ.Π.Ε.Θ. του οποίου ο τίτλος απόλυσης είναι ισότιμος με τον τίτλο του Γενικού Λυκείου.

Από τους παλαιστικούς συλλόγους της Πάτρας, Α.Σ. Πολυνίκης και Γ.Σ. Ολύμπια Club, συμμετείχαν τέσσερις (4) αθλητές, οι οποίοι αγωνίστηκαν στο στυλ της ελευθέρας πάλης και αυτή την φορά εκπροσώπησαν τα Σχολεία τους και πιο συγκεκριμένα οι: Ορέστης Παπαθανασόπουλος, (ΓΕΛ Καστριτσίου), Γιώργος Κάραλης (6ο ΕΠΑΛ Πατρών), Αλέξανδρος Νάνο (ΓΕΛ Βραχνεΐκων) και Ηλίας Γιάγκος (8ο ΓΕΛ Πάτρας) στα 61, 65, 74 και 125 κιλά αντίστοιχα. Το επίπεδο των αγώνων ήταν υψηλό και οι πατρινοί αθλητές στάθηκαν πολύ καλά, κέρδισαν πολύτιμες εμπειρίες και εντυπώσεις και παρουσίασαν πολύ καλά χαρακτηριστικά, επιβεβαιώνοντας την πολύ καλή αγωνιστική τους κατάσταση. Μάλιστα ο Γιώργος Κάραλης κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο. 

"Στο σημείο αυτό να ευχαριστήσουμε τον κ. Χρήστο Σιδηρόπουλο, ομοσπονδιακό προπονητή ελευθέρας ­­­­­πάλης και προπονητή του συλλόγου Δίας Αχαρνών για την υποστήριξη στην γωνία των αθλητών, καθώς οι προπονητές τους δεν μπόρεσαν να ταξιδέψουν μαζί τους, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων".