Στην πόλη Cuijk της Ολλανδίας βρίσκεται ο Πατρινός Ανδρέας Στρατουδάκης, όπου την Παρασκευή στις 30 Μαρτίου θα αγωνιστεί στο Wheelchair Dance Sport.

Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες διεθνείς διοργανώσεις που αφορούν τον χορό των ατόμων με ειδικές ανάγκες, στον οποίο θα πάρουν μέρος 300 ζευγάρια από 25 διαφορετικές χώρες στον κόσμο.

Η διοργάνωση είναι στο πλαίσιο του παγκόσμιου κυπέλλου και πρωταθλήματος χορού με καροτσάκι και ο Ανδρέας Στρατουδάκης θα είναι ο πρώτος Έλληνας αθλητής που θα αγωνιστεί σε αυτή, μετά από αρκετά χρόνια.

Μαζί του θα είναι η παρτενέρ του Εύη Χαμπλά από την σχολή Keep Dancing της Μίνας Παναγιωτοπούλου και θα διεκδικούν από κοινού την πρόκριση στην τελική φάση.

Ο Πατρινός αθλητής είναι σε αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση και έχει καλή ψυχολογία, απολαμβάνοντας την εμπειρία του και την όλη διοργάνωση, Στο πλευρό του βρίσκεται και η αδελφή του Σοφία Στρατουδάκη.

Να σημειωθεί ότι ο Ανδρέας Στρατουδάκης παίρνει το βάπτισμα του πυρός σε αυτή την διοργάνωση και έχει μπροστά του και άλλους δύο αγώνες, τον Μάιο στην Γερμανία και τον Ιούνιο στην Πολωνία.

Συμπαραστάτης του σε όλη αυτή την προσπάθεια είναι ο ένας και μοναδικός χορηγός του, το Κέντρο Αποκατάστασης η "Αναγέννηση" στην Θεσσαλονίκη. Η συμπαράσταση του κέντρου και ειδικά της προέδρου του κ. Βαγιωνά είναι μεγάλη τόσο στο ηθικό και όσο και στο οικονομικό κομμάτι και ο Ανδρέας τους ευχαριστεί για αυτό.