Το δικό τους περιοδικό θα έχουν από εδώ και στο εξής οι οργανωμένοι οπαδοί της Παναχαϊκής, οι φίλαθλοι της Πατρινής ομάδας και γενικότερα ο κόσμος που θέλει να ενημερωθεί και να μάθει τα πάντα για τον μεγάλο "κοκκινόμαυρο" σύλλογο της Πάτρας.

Οι Nortenos Πάτρας, ο δυναμικός αυτός σύνδεσμος της Παναχαϊκής κυκλοφορεί ένα περιοδικό, αποκλειστικά και μόνο για την μεγάλη αυτή "Κυρία" της πόλης και του αθλητισμού.

Ο τίτλος του περιοδικού τα λέει όλα: "Nuestra era" και παραπέμπει στον έναν και μοναδικό έρωτα που έχουν τα μέλη των Nortenos, την λατρεία τους για την Παναχαϊκή. Το πρώτο περιοδικό είναι ήδη έτοιμο και θα κυκλοφορήσει το Σάββατο στις 31 Μαρτίου.

Τα περιοδικό δεν θα είναι "πυροτέχνημα" και ούτε θα βγει μια φορά. Το όλο σκεπτικό των Nortenos είναι να κυκλοφορήσουν τέσσερα τεύχη όλο τον χρόνο έτσι ώστε οι φίλαθλοι της Πάτρας να έχουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα μία συνεπή, σταθερή και προπαντός ανιδιοτελή ενημέρωση για κάθε ζήτημα που αφορά την ομάδα.

Αυτό που θα πρέπει να υπογραμμίσουμε είναι ότι το περιοδικό δεν θα έχει να κάνει μόνο με την ποδοσφαιρική ομάδα της Παναχαϊκής. Θα έχει συνεντεύξεις, αφιερώματα, φωτογραφίες από όλους τους αθλητές της Παναχαϊκής και θα ασχολείται με όλα τα τμήματα του συλλόγου, δίνοντας έτσι την δυνατότητα στους φιλάθλους να γνωρίσουν αθλητές που ίσως να μην ξέρουν. 


NUESTRA ERA - Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΟΧΗ

Ρεπόρτερ του περιοδικού θα είναι αποκλειστικά και μόνο τα μέλη του συνδέσμου των Nortenos, οι οπαδοί δηλαδή της ομάδας που εδώ που τα λέμε γνωρίζουν καλύτερα τα θέματα που αφορούν τον σύλλογο από τον καθένα, έχοντας μια καθημερινή επαφή με τους παράγοντες, τους διοικούντες, τους αθλητές και γενικότερα με τους ανθρώπους του συλλόγου.

Το πρώτο περιοδικό των Nortenos είναι ήδη λοιπόν έτοιμο και θα μοιραστεί σε επιλεγμένα σημεία που θα ανακοινωθούν εκτός της Σκεπαστής, πριν από τους αγώνες των ομάδων της Παναχαϊκής. Άντε και καλή αρχή...