Ο γνωστός στην Πάτρα για την εκπαιδευτική και την συνδικαλιστική του δράση, κ. Απόστολος Καπρούλιας θα είναι ένας εκ των νέων συνεργατών της κ. Ν. Κεραμέως στον Τομέα Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Καπρούλιας, πέραν των επιστημονικών και των διδακτικών καθηκόντων του (Εκπαιδευτικός στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και Μέλος ΣΕΠ του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου), έχει αναπτύξει έντονη συνδικαλιστική δραστηριότητα, ήδη από τα μαθητικά του χρόνια. Ως φοιτητής δε, χρημάτισε ακόμη και στην Κεντρική Διοίκηση της ΟΝΝΕΔ ως αναπληρωτής Υπεύθυνος Μαθητικού. Κατά την επαγγελματική σταδιοδρομία του, εκλέχτηκε για δύο συνεχείς θητείες Πρόεδρος των Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών του Ν. Αχαΐας, ενώ σήμερα συνεχίζει για δεύτερη φορά να είναι, ως Μέλος της ΔΑΚΕ Καθηγητών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Αντιπρόεδρος στην ΕΛΜΕ Ζακύνθου.

"Αν, λοιπόν, και νέος στην ηλικία, η επιστημοσύνη και η συνδικαλιστική εμπειρία του είναι τα στοιχεία εκείνα για τα οποία και επιλέχτηκε, προφανώς, να στελεχώσει τον Τομέα αυτόν. Ο Πρόεδρος, άλλωστε, της Νέας Δημοκρατίας έχει κατ’ επανάληψη τονίσει την ανάγκη να δραστηριοποιηθούν στις Επιτροπές και στους Τομείς του Κόμματος νέα –ηλικιακά- στελέχη με κοινωνική αλλά και πολιτική διαδρομή. Στην περίπτωση, μάλιστα, του κ. Α. Καπρούλια, θεωρούμε ότι το αποδεικνύει και εμπράκτως. Ας του ευχηθούμε λοιπόν και εμείς καλή επιτυχία και στα νέα του καθήκοντα!" αναφέρει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.