Αφιέρωμα στην Παγκόσμια ημέρα Ποίησης, αποτελεί η παράσταση του ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ [Διεύθυνση: Αθηνά Καλλιμάνη], με το ποιητικό έργο: ‘’Η ποίηση στο εδώλιο μαζί και η Σελήνη’’ του Ανδρέα Κασσέτα, του αποκαλούμενου ‘’ποιητή της Φυσικής’’.

Η παράσταση θα δοθεί στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αχαΐας [Ρήγα Φεραίου 58], την Παρασκευή 30 Μαρτίου στις 9.30 το βράδυ με ελεύθερη για το κοινό είσοδο.

"Η Κοινή Λογική είναι αναγκαία στον άνθρωπο. Χωρίς αυτήν είναι περίπου αδύνατον να επιβιώσει… Τι συμβαίνει όμως από τη στιγμή που εκείνη εκδηλώνει υπεροψία, ειρωνεία και επιθετικότητα για οτιδήποτε δεν ανήκει στην επικράτειά της; Ποια θα είναι η ετυμηγορία για την Ποίηση και τη Σελήνη;’’.. Μέσα από την παράσταση ίσως δοθούν απαντήσεις, ίσως όμως και όχι…

Διασκευή-Σκηνοθεσία: Αθηνά Καλλιμάνη-Γεωργιτσοπούλου
Ενδυματολογική επιμέλεια: Δόμνα Τεκτονίδου
Πιάνο: Elena Fedko
Σαξόφωνο: Κώστας Οικονομόπουλος

Τους χαρακτήρες ενσαρκώνουν με αλφαβητική σειρά τα μέλη του ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ (ενηλίκων):
Γαλάνη Καλυψώ(Πρόεδρος), Γεωργούλα Χρυσάνθη (Μαρία Πολυδούρη), Γκολφινοπούλου Δήμητρα (Αφηγήτρια), Καβαλιεράτου Αθηνά (Συνήγορος υπεράσπισης), Καριώρης Γιώργος (Γαλιλαίος και Ακροατήριο), Κατριμπούζα Αλεξία (Φρίντα Κάλο), Κατριμπούζα Αντωνία (Σελήνη), Κυριακοπούλου Κατερίνα (Σαπφώ), Μαγιώνου Δαμάντα (Γραμματέας), Νάκου Αγγελική (Εισαγγελέας), Ξάνθης Χρήστος (Πολιτική Αγωγή), Οικονομόπουλος Κων/νος(Πωλ Ντέσμοντ), Οικονόμου Σοφία (Ποίηση), Πανέτας- Φελούρης Ιάσονας (Κωστής Παλαμάς), Παπαδάκης Χαράλαμπος (Νηλ Άρμστρονγκ), Σκαραμαγκάς Βασίλης (Γουίλιαμ Σαίξπηρ), Σταυροπούλου Γεωργία (όργανο της τάξης), Τζίμα Βασιλίνα (Ακροατήριο), Τουρλή Ελένη (Υπατία).

Συμμετέχουν οι σπουδαστές σύγχρονου τραγουδιού του ΩΔΕΙΟΥ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, τάξης Σύγχρονου Τραγουδιού, Χρύσας Πανταζοπούλου: Χρύσα Αβραμοπούλου και Ιωάννα Γιαννοπούλου.

Χορεύουν τα ζευγάρια: Γιάχου Νίκη -Ντζελέπης Γιώργος και Μητροπούλου Ιωάννα-Μανιάτης Βασίλης του Dance Club Patras.