Οι λήψεις από ψηλά έχουν μία διαφορετική μαγεία και προφανώς θέλουν την δική τους τέχνη, έτσι ώστε αυτή η μαγεία να αναδειχθεί στον φωτογραφικό φακό. Ο Πατρινός, Κώστας Νικολετόπουλος μάλλον έχει βρει αυτόν τον συνδυασμό και τον τρόπο εκείνο που κάνουν τις ιδιαίτερες αυτές λήψεις να μοιάζουν μοναδικές.

Το συμπεραίνουμε αυτό μέσα από τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει κατά καιρούς στα social media, στο facebook και το instagram, παίρνοντας λήψεις από ψηλά σε διάφορα χαρακτηριστικά μέρη της Πάτρας, βγάζοντας στον “φακό” μια άλλη οπτική γωνία τους και έναν διαφορετικό τρόπο για να τα δούμε.

Μιλάμε για μέρη της καθημερινότητάς μας που όμως στον φακό του Κώστα Νικολετόπουλου δείχνουν τόσο διαφορετικά από το πώς τα γνωρίζουμε, κάνοντας έτσι την εικόνα τους ξεχωριστή. Μέρη όπως το Νότιο Πάρκο, το Ρωμαϊκό Ωδείο, ένα γήπεδο μπάσκετ, το ανοικτό κολυμβητήριο του ΝΟΠ και τόσα ακόμα.

Δείτε παρακάτω ένα χαρακτηριστικό δείγμα από τη δουλειά του χομπίστα φωτογράφου που σύμφωνα με τα όσα δηλώνει στα social media του αρέσει να εξερευνά και να φωτογραφίζει.