Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στην «Espresso» η Σταρ Ελλάς Μαρία Ψηλού και μεταξύ άλλων μίλησε για τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο θεωρεί γοητευτικό, όπως δήλωσε.

Η γοητεία του Αλέξη Τσίπρα, το μπέρδεμα με το μοντέλο που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ, οι ανήθικες προτάσεις μέσω facebook και το «όχι» στο «Dancing with the Stars».

H Σταρ Ελλάς 2017 Μαρία Ψηλού μιλάει εφ’ όλης της ύλης στην «Espresso» και κάνει αποκαλύψεις. Η ζωή της μετά τη στέψη της άλλαξε ριζικά. «Ο τίτλος της Σταρ Ελλάς φέρνει έναν ολοκαίνουριο κόσμο, λαμπερό, υπέροχο, με φωτογραφίσεις, συνεντεύξεις, πρεμιέρες και χιλιάδες καινούριες εμπειρίες, που μια απλή κοπέλα ούτε που ονειρεύεται. Για να τον κατακτήσεις όμως αυτόν τον κόσμο και να κάνεις καριέρα, θέλει σκληρή δουλειά» λέει στην αρχή της κουβέντας με τον δημοσιογράφο το όμορφο μοντέλο, που σπουδάζει παράλληλα στη Φιλοσοφική στην Πάτρα.

Η εμπειρία της συμμετοχής της στον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς «Μις Κόσμος» ήταν δυνατή, αλλά επισκιάστηκε από πολλά λάθη της διοργάνωσης, με κορυφαίο ότι την παρουσίασαν ως εκπρόσωπο της Βουλγαρίας! «Υπήρξαν πολλά παρόμοια “λάθη”, τα οποία μεν διορθώνονταν έπειτα από παρεμβάσεις του κ. Πρεβελάκη, αλλά θεωρώ ότι ήταν αρκετά για να μου στερήσουν μια διάκριση. Ήταν μεγάλο μάθημα αυτό το ταξίδι για μένα. Σκεφτείτε ότι βρέθηκα ολομόναχη στην άλλη πλευρά του πλανήτη -σε ένα νησί της Κίνας- χωρίς να μιλά κανείς αγγλικά για να συνεννοηθώ. Γενικά, η διοργάνωση είχε πολλά κενά. Το αποκορύφωμα ήταν ότι δεν με ειδοποίησαν εγκαίρως για την πτήση της επιστροφής και έμεινα μόνη μου στο αεροδρόμιο, ενώ όλοι οι άλλοι έφυγαν κανονικά. Ευτυχώς με βοήθησε η αποστολή της Ρουάντα, γιατί εκεί θα ήμουν ακόμα!» αναφέρει γελώντας.


Ήταν η ίδια περίοδος που απασχόλησε τη δημοσιότητα και η υπόθεση της σύλληψης στο Χονγκ Κονγκ του μοντέλου Ειρήνης Μελισσαροπούλου, που μετέφερε 2,6 κιλά κοκαΐνη. Προτού γίνει γνωστό το όνομά της, όμως, κάποιοι βιάστηκαν να βγάλουν συμπεράσματα ότι επρόκειτο για τη Σταρ Ελλάς. «Πιστεύω ότι σε κάθε επάγγελμα μπορεί ο καθένας να παρεκτραπεί ή να εκμεταλλευτεί, με την κακή έννοια, τις δυνατότητες που του δίνονται. Υπάρχουν κορίτσια που βρίσκονται μπλεγμένα σε δύσκολες καταστάσεις. Ενδεικτικό είναι το παράδειγμα της κοπέλας που συνέλαβαν στο αεροδρόμιο με ναρκωτικά, και μάλιστα στην αρχή είχαν θεωρήσει ότι επρόκειτο για εμένα, που εκείνο τον καιρό επέστρεφα από τον διαγωνισμό “Μις Κόσμος”» εξηγεί.

Η Μαρία δείχνει ζωηρό ενδιαφέρον για τον χώρο της τηλεόρασης και -όπως λέει- είχε μια πρόταση να συμμετάσχει στο «Dancing with the Stars», αλλά συνέπεσε με ένα ταξίδι της στην Αίγυπτο (σ.σ.: την έχουν χρίσει πρέσβειρα Τουρισμού της Αιγύπτου στην Ελλάδα) και δεν κατάφερε να απαντήσει θετικά.


«Mε φλερτάρουν πολλοί»

Η ίδια δηλώνει ότι είναι καλά στην προσωπική της ζωή, αποφεύγοντας να πει περισσότερα. Δεν κρύβει ωστόσο πως οι άντρες τη φλερτάρουν αρκετά. Κάποιοι, μάλιστα, ξεπερνούν τα όρια κάνοντάς της ανήθικες προτάσεις μέσω facebook. «Στην εποχή των social media όλοι είναι προσβάσιμοι στον καθένα. Δεν έχει συμβεί κάτι πολύ ακραίο για να καταφύγω στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, αλλά, αν μου συμβεί κάτι τέτοιο, δεν θα διστάσω να το κάνω» προειδοποιεί.

Ως Σταρ Ελλάς φροντίζει να παρακολουθεί τις εξελίξεις στην πολιτική σκηνή του τόπου, όσο της το επιτρέπουν φυσικά οι υποχρεώσεις της. Σε ερώτησή μας αν θεωρεί γοητευτικό κάποιον από τους Έλληνες πολιτικούς, δεν… μασάει. «Λένε ότι η εξουσία διεγείρει τις γυναίκες. Υπάρχουν και γοητευτικοί Έλληνες πολιτικοί και νομίζω ότι ο πρωθυπουργός μας είναι ένας από αυτούς» απαντά.

Τις επόμενες ημέρες θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τη Μαρία Ψηλού να κάνει πασαρέλα στην Athens Xclusive Designers Week, που θα γίνει στο Ζάππειο. Όσο για το όνειρο της ζωής της; «Να φτάσω στην ευδαιμονία, η οποία κατά τη φιλοσοφική της έννοια είναι το να είσαι ευτυχισμένος. Και ευτυχισμένος είσαι όταν έχεις τρία πράγματα: κάποιον να αγαπάς, έναν σκοπό στη ζωή και κάτι να ελπίζεις» σημειώνει.