«Μπαράζ» επιθέσεων από αγνώστους έχουν δεχθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα οι οδηγοί που περνούν από την περιοχή της Αρόης, στην Πάτρα.

Άγνωστοι επιτίθενται με λεμόνια σε διερχόμενα αυτοκίνητα προκαλώντας φθορές, αλλά και βάζοντας σε κίνδυνο την ζωή των ανθρώπων που είναι μέσα σε αυτά.

Τα πυρά από τα λεμόνια μπορεί να προκαλέσουν σοβαρά τροχαία ατυχήματα, αφού αποσυντονίζουν τους οδηγούς που κάλλιστα ενδέχεται να χάσουν τον έλεγχο του οχήματός τους, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οδηγοί που έχουν πέσει θύματα των επιθέσεων αυτών, τα λεμόνια ρίχνονται σωρηδόν από τους αγνώστους και πέφτουν στα παρμπρίζ των οχημάτων, με την μορφή ριπών.

Όπως τονίζουν οι κάτοικοι της περιοχής που είναι και τα πιο συχνά θύματα των επιθέσεων αυτών. τα λεμόνια έχουν προκαλέσει σημαντικές φθορές στα οχήματά τους αφού πέφτουν σαν πέτρες.

Μάλιστα το τελευταίο χρονικό διάστημα τα περιστατικά έχουν αυξηθεί, ενώ οι εκτιμήσεις των κατοίκων μιλούν για νεαρούς που μη έχοντας τι άλλο να κάνουν βρίσκουν αυτό τον τρόπο για να… διασκεδάσουν.