Η χήρα του Στάθη Ψάλτη, Χριστίνα, έχει βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μετά τις φήμες που κυκλοφορούν ότι είναι έγκυος. Μάλιστα, ο Γιάννης Ρώτας, αδερφός του αείμνηστου ηθοποιού, αντέδρασε στα δημοσιεύματα και δήλωσε πως η Χριστίνα διατηρούσε δεσμό πριν το θάνατο του Στάθη Ψάλτη.

Η κόρη του, Μαρία Ψάλτη, μιλώντας στην εφημερίδα Espresso δήλωσε πως δεν έχει να μοιράσει τίποτα με τη χήρα του πατέρα της και ότι δεν την ενδιαφέρουν όσα γράφονται για εκείνη.

«Δε με ενδιαφέρει τι γράφεται για τη Χριστίνα, ειλικρινά. Εκείνη ήταν η σύζυγός του, εγώ το παιδί του. Δεν έχουμε κάτι να μοιράσουμε. Ωστόσο η Χριστίνα στάθηκε στο πλευρό του πατέρα μου και οφείλω να το πω αυτό δημοσίως. Εγώ έχασα τον πατέρα μου και ο πόνος μου σταματάει σε αυτό το κομμάτι. Μίλησα και με τον θείο μου, Γιάννη Ρώτα και του ζήτησα να πέσουν οι τόνοι.

Ο μπαμπάς μου δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να ακούγονται όσα ακούγονται δημοσίως. Ήταν χαμηλών τόνων και δεν έδινε δικαιώματα, παρά μόνο για το επάγγελμά του. Εκείνος έφυγε και ο καθένας ακολουθεί τον δικό του δρόμο στη ζωή, όπως εκείνος νομίζει»!