Εν μέσω της μάχης που αναμένεται να γίνει στην ΝΟΔΕ Αχαΐας ανάμεσα στον Ανδρέα Νικολάου και τον Ανδρέα Μαζαράκη, έρχεται στην Πάτρα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και υπεύθυνος για θέματα Αμύνης, Βασίλης Κικίλιας.

Ο βουλευτής που ως γνωστόν έχει αρκετούς φίλους στην Πάτρα και διατηρεί σχέσεις με την Αχαϊκή πρωτεύουσα έρχεται το Σάββατο στις 24 Μαρτίου στην πόλη μας. Ο ίδιος θα συναντηθεί με στελέχη της ΝΟΔΕ Αχαΐας και στις 12 το μεσημέρι θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το απόγευμα της Πέμπτης ήρθε για λίγο αιφνιδιαστικά στην Πάτρα ο τομέαρχης προστασίας του πολίτη της Ν.Δ., Μάξιμος Χαρακόπουλος που συναντήθηκε με την ηγεσία της τοπικής αστυνομίας και είχε επαφές με τοπικούς φορείς.

Αιτία της αιφνιδιαστικής επισκέψεως του ήταν το μεταναστευτικό, θέλοντας προφανώς να δει από κοντά ο ίδιος τι συμβαίνει μπροστά από το νέο λιμάνι της Πάτρας. Στις δηλώσεις του έκανε κριτική κατά της κυβέρνησης και της πολιτικής που ακολούθησε στο μεταναστευτικό.

Μένει να δούμε αν οι δύο αυτές αφίξεις των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας σχετίζονται με το πιθανό σενάριο των μαζικών εκκενώσεων στους καταυλισμούς της Ακτής Δυμαίων.