Ένα από τα ωραιότερα event του μήνα που διανύουμε, πρόκειται να γίνει την Παρασκευή 23 Μαρτίου, που αλλού; 

Στο Bb King, στο πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου. Μιλάμε για ένα event που θα συνδυάσει το live και το show, την μουσική και τον χορό, με τους ΕΥ7Α και την Ελένη Βαζάνα να ανεβαίνουν στην σκηνή.

Οι ΕΥ7Α θα τραγουδήσουν ορισμένες από τις διασκεδαστικές επιτυχίες, ενώ την ίδια ώρα η μοναδική Pole dancer Ελένη Βαζάνα θα έχει ανέβει στον στύλο της και θα χορεύει στους ρυθμούς της μουσικής τους.

Μιλάμε δηλαδή για ένα live - show που θα προσφέρει στους φίλους του BB King μια μοναδική βραδιά, με ποικίλα στοιχεία να την συνθέτουν. Διασκέδαση, ερωτισμό και ψυχαγωγία.


Οι ΕΥ7Α είναι ένα υπέροχο φρέσκο μουσικό δίδυμο της Πάτρας που αποτελείται από τον Τάκη Σταυρόπουλο και την Εύα Σταθοπούλου. Τα δύο αυτά μέλη της μπάντας τραγουδούν με ένα τέτοιο τρόπο που η μία φωνή συμπληρώνει την άλλη, βγάζοντας μία αρμονία και μία μεταξύ τους «χημεία» που δίνει ένα μοναδικό μουσικό άκουσμα.

Μοναδικό τους εφόδιο είναι οι φωνές τους και μία κιθάρα που όμως αντικαθιστά ισάξια μια ολόκληρη μπάντα από μουσικούς, διαμορφώνοντας έτσι το κάθε τραγούδι με τον δικό τους τρόπο και έχοντας ένα ρεπερτόριο που προέρχεται από ποικίλα μουσικά πεδία της ξένης, αλλά και της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Το ντουέτο αυτό, αν και έχει λιγότερο από δύο χρόνια... ζωής, ξεχωρίζει λόγω της καινοτομίας που έχει στο ύφος και στην μουσική του.


Η Ελένη Βαζάνα, από την πλευρά της, θα προσπαθήσει να μετατρέψει αυτή την μουσική της μπάντας σε κίνηση και αν λάβουμε υπόψη το ιστορικό της είναι σίγουρό ότι θα τα καταφέρει.

Μιλάμε για την pole dancer που εμείς στο patrasevents.gr γνωρίσαμε όταν ανέβηκε στην κορυφή του Παναχαϊκού για να χορέψει πάνω στο στύλο στον ρυθμό του ανέμου και των ανεμογεννητριών, προκαλώντας αίσθηση και κάνοντας την Πάτρα να μιλάει για αυτή.

Η ίδια έχει εμφανιστεί σε αρκετά events, θεωρείται μοναδική στο είδος της και διδάσκει την τέχνη της και τον χορό της στην σχολή του Vintage Pole Studio της οποίας είναι ιδιοκτήτρια και instructor. Για να μην το κουράζουμε. Μιλάμε για μια ανεπανάληπτη βραδιά διασκέδασης υψηλών προδιαγραφών!

Να είστε εκεί…