Η ΟΙΚΙΠΑ συνεχίζοντας την παράδοση των επιτυχημένων εκθέσεων φωτογραφίας των τελευταίων χρόνων, καλεί και φέτος τους «εραστές» της φω­τογραφικής τέχνης να πάρουν μέρος στην έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Χωριό και φύση».

Η παρουσίαση των φωτογραφιών θα γίνει, όπως και τις προηγούμενες φορές, στην πλατεία των Υψη­λών Αλωνίων, στην Πάτρα, κατά τη διάρκεια του εορτασμού της Πρωτομαγιάς. Στόχος μας να αναδείξουμε, όσο γίνε­ται περισσότερο, τη φύσης στα χωριά της Ελλάδος.

Οδηγίες για τη συμμετοχή

Στο διαγωνισμό μπορεί να πάρει μέρος κάθε ερασιτέχνης φωτογράφος στέλ­νοντας από 1 έως 5 φωτογραφίες, από τις οποίες θα εκτεθούν οι καλύτερες και οι οποίες θα επιλεγούν από ειδική επι­τροπή αξιολόγησης. Οι φωτογραφίες δεν πρέπει να έχουν υδατογράφημα ή πλαί­σια και πρέπει να προέρχονται από μια και μοναδική αρχική λήψη. Η αποστολή των φωτογραφιών θα γίνει σε ψηφιακή μορφή και σε αρχεία .jpeg.

Το όνομα του αρχείου κάθε φωτογρα­φίας πρέπει να περιλαμβάνει το ονοματεπώνυμο του φωτογράφου και την τοποθεσία της λήψης της φωτογραφίας. Όποια φωτογραφία δεν πληροί οποιοδή­ποτε από τα ανωτέρω κριτήρια δεν θα λη­φθεί υπόψη.

Οι φωτογραφίες θα πρέπει είτε να σταλούν με e-mail στο [email protected], είτε να παραδοθούν σε ψη­φιακή μορφή (cd-dvd) στα γραφεία της ΟΙΚΙΠΑ Σαχτούρη 64, Πάτρα μέχρι την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 2610.321010, 7-9μ.μ., από Τρίτη-Παρα­σκευή στην ΟΙΚΙΠΑ.