Τρεις φίλοι ο Βασίλης, ο Ζαχαρίας και ο Δημήτρης είχαν προχωρήσει πριν από πέντε περίπου χρόνια στην δημιουργία μιας τεράστιας Ελληνικής σημαίας στα Βρασνά Θεσσαλονίκης.

Μιας σημαίας τόσο μεγάλης που εντυπωσιάζει τους οδηγούς που περνούν από το σημείο. Οι τρεις φίλοι αποφάσισαν μετά το εθνικό θέμα που προέκυψε με την Μακεδονία και το ζήτημα των Σκοπίων να φρεσκάρουν την Ελληνική σημαία και μαζί με αυτή να προσθέσουν τον ήλιο της Βεργίνας.

Το μήνυμα που θέλουν να αποστείλουν είναι απόλυτα σαφές. Η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική. Οι τρεις φίλοι εργάστηκαν για ώρες προκειμένου να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, κάτω από τον ήλιο και υπό δύσκολες συνθήκες.

Έβαλαν κάτω το μεράκι τους, την δημιουργικότητα τους και προπαντός την αγάπη τους για την Μακεδονία. Για την Μακεδονία και την Ελλάδα. Μια χώρα που όσο πληγώνει τους νέους της και τους απομακρύνει, τόσο αυτοί μοιάζουν να την αγαπούν και να την λατρεύουν.

Οι φωτογραφίες με το έργο τους, την Ελληνική σημαία και τον ήλιο της Βεργίνας κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και των social media, με δεκάδες κοινοποιήσεις και τα like να πέφτουν «βροχή».

Δείτε τις εικόνες που έχουν ανέβει στο facebook από την Χριστίνα, σύζυγο του ενός εκ των τριών φίλων.