Μετράει ήδη 7 μήνες από τη στιγμή που επέστρεψε στην ενεργό δράση και η πορεία του από την αδράνεια που βρισκόταν μέχρι και σήμερα είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητική.

Ο Πατρινός ποδηλάτης Νίκος Ανδρεόπουλος έχει επιστρέψει για τα καλά και ο στόχος που τέθηκε για αυτή την πρώτη χρονιά στην κατηγορία Master Α ήταν και είναι μέχρι το τέλος της να βρίσκεται μέσα στους καλύτερους αναβάτες της χώρας στο mountain bike της κατηγορίας του.

Ο ίδιος μιλώντας στο patrasevents.gr τονίζει: "Μέχρι και σήμερα έχω συμμετάσχει σε 8 αγώνες MΤB στους οποίους κατέκτησα και στους οχτώ μια θέση στο βάθρο κάνοντας τον στόχο που τέθηκε για το τέλος της χρονιάς να φαίνεται πολύ πιο κοντινός».

Ωστόσο, η τρέχουσα χρονιά έχει βρει τον Πατρινό ποδηλάτη με πληθώρα αυξημένων υποχρεώσεων που δυσχεραίνουν την προσπάθειά του, αφού είναι κουρασμένος και έχει ελάχιστο χρόνο για προπόνηση".


Τονίζει πάντως: «Συνεχίζω ώστε να καταφέρω τον αρχικό μου στόχο επιθυμώντας επίσης μια αξιοπρεπή εμφάνιση με την νέα μου ομάδα η οποία είναι ο Α.Ο. Θησέας, στο Πρωτάθλημα Αττικής αρχικά, αλλά και στα Πανελλήνια πρωταθλήματα Cross Country και Marathon αντίστοιχα που θα ακολουθήσουν στο καλοκαίρι.

Αν όλα πάνε καλά γι' αυτή τη χρονιά θεωρώ πως η επόμενη θα είναι αυτή που θα δείξω τον πραγματικό καλό μου εαυτό, αλλά και ίσως με μια πιθανή συμμετοχή στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ΜΤΒ».


Αξίζει να αναφέρουμε ότι πέρα από ποδηλάτης ο Νίκος Ανδρεόπουλος είναι και προπονητής σε αρκετούς αθλητές.

«Πέρα από τους προσωπικούς αγωνιστικούς στόχους που έχω θέσει, ένας άλλος είναι αυτός της διαρκούς βελτίωσης των επιδόσεων των αθλητών που προπονώ εξατομικευμένα, πράγμα που όπως δείχνουν και τα αποτελέσματα επιτυγχάνεται στο απόλυτο και είναι κάτι που με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο και υπερήφανο».