Πανικός επικράτησε από τον κόσμο, την περασμένη Κυριακή στο Yayaz.

To στέκι της Ηρώων Πολυτεχνείου που έμεινε κλειστό για 10 μέρες (άνοιξε ξανά την Παρασκευή), επέστρεψε πιο δυναμικά από ποτέ και στην νυχτερινή ζωή της Πάτρας.

Μετά από ένα μικρό διάλειμμα, βγήκε ξανά στο προσκήνιο, καλώντας τους φίλους του στις όμορφες βραδιές που διοργανώνει.

Όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες, επικράτησε πανικός στο μαγαζί από τον κόσμο, που έσπευσε να διασκεδάσει στο γνώριμο στέκι της πόλης.

Πληροφορίες που έφτασαν στα γραφεία του patrasevents.gr, αναφέρουν ότι είχε σχηματιστεί ούρα έξω από την πόρτα του μαγαζιού, γεγονός που δεν μας εκπλήσσει, αφού στο εσωτερικό του δεν "έπεφτε" καρφίτσα.


Η βραδιά κύλησε πολύ όμορφα, με τους Djs Chrisros Michalopoulos και Giannis Karmalis, να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα.

Με ελληνικές και ξένες επιτυχίες ξεσήκωσαν τους θαμώνες, οι οποίοι κατέληξαν να γυρίσουν στα σπίτια τους τις πρώτες πρωινές ώρες.

Άλλωστε, όταν πηγαίνεις Yayaz, δεν σε αφήνουν να φύγεις νωρίτερα. Φυσικά και δεν σε κρατάνε με το ζόρι, απλώς είναι τέτοιο το κλίμα και η ατμόσφαιρα, που από μόνος σου θέλεις να μείνεις όσο το δυνατόν περισσότερο.

Δείτε φωτογραφίες του Αλέξανδρου Βεντούρη για το patrasevents.gr, που αποδεικνύουν ότι το Yayaz είναι από τις πρώτες επιλογές των Πατρινών και των φοιτητών για διασκέδαση και ξενύχτι.