Με μεγάλη χαρά υποδέχθηκαν τους φίλους τους οι συντελεστές και οι ηθοποιοί της παράστασης "Εξομολόγηση", στην πρεμιέρα που έγινε τη Δευτέρα 12 Μαρτίου στο L.A. Theater.

Το θέατρο κατάμεστο από ένα θερμό εξαιρετικό κοινό και καλεσμένοι από τον καλλιτεχνικό, ακαδημαϊκό και πολιτικό χώρο έδωσαν το παρόν αλλά και την ιδανική ατμόσφαιρα για μια... Εξομολόγηση!

Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους βρέθηκαν οι : ο Βουλευτής του ΚΚΕ  Σπύρος Χαλβατζής, οι ηθοποιοί Χαριτίνη Καρόλου, Κάτια Νικολαΐδου, Πέτρος Ξεκούκης, Ευτυχία Φαναριώτη, Περικλής Ματαράγκας,  Αστέρης Κρικώνης, Βασίλης Ζώης, οι πολυπράγμονες καλλιτέχνες  Νίκος Αβαγιανός, Γιώργος Δουργούτης, οι σκηνοθέτες Τάκης Μιχαήλ, Αντώνης Μανδρανής, οι δημοσιογράφοι Λάμπρος Κωνσταντάρας, Γιώτα Τσιμπρικίδου, Ειρήνη Βασάλου, Ελενα Κώνστα,  Άλεξ Καρατζιάς, Λαμπριάνα Κυριακού, η συγγραφέας Μαίρη Βασάλου,  ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Γιώργος Μεσσάλας, η θιασάρχης παιδικών παραστάσεων η Κέλλυ Σταμπουλάκη, η Mrs Globe και κλινική διατροφολόγος Αιμιλία Μαλανδράκη, ο Mr Manhund και personal trainer Γιώργος Καραντζάς, ο διεθνής hair Artist Γιώργος Ξύκης, ο γνωστός make up artist Δημήτρης Σταματίου, οι παρουσιαστές Θάνος Παπαδημητρίου, Τίνα Μιχαηλίδου – Μαυρομιχάλη, το μοντέλο Δήμητρα Αλεξανδράκη, ο σχεδιαστής  Γιάννης Λάσκος, η τραγουδίστρια Σοφία Μπεκιάρη, η εικαστικός και υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Έφη Κλουβιδάκη και πολλοί άλλοι.

Η "Εξομολόγηση" με πρωταγωνίστρια τη μεγάλη μας ηθοποιό Όλγα Πολίτου και τους εξαιρετικούς νεότερους Γιώργο Τσακίρη, Άννα Ζηρδέλη, Σωκράτη Υδραίο και Ιωάννα Μερκουριάδου, είναι βασισμένη στη Σονάτα του Σεληνόφωτος του Γιάννη Ρίτσου σε μια μαγευτική μεταφορά του θεατρικού λόγου σε θεατρική πρόζα από τη βραβευμένη συγγραφέα Άννα Ματθαίου και με τη σκηνοθετική ματιά του Θάνου Σιδηρά.