Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται οι συναυλίες του 20ου PODIUM Νέων Καλλιτεχνών, της Φιλαρμονικής Εταιρίας Ωδείο Πατρών. Ένα Θεσμό που δίνει την ευκαιρία σε νέα παιδιά να παρουσιάσουν το πρόγραμμα των σπουδών τους, όταν βρίσκονται στο επίπεδο πριν το Πτυχίο τους ή μετά από αυτό. Νεαρά παιδιά τα οποία παράλληλα με τις βασικές σπουδές Λυκείου ή με τις πανεπιστημιακές σπουδές που επέλεξαν, σπουδάζουν μουσική (ένα δύσκολο και απαιτητικό αντικείμενο) και τα καταφέρνουν. Αριστεύουν στις επιλογές τους και τους αξίζει ένα μεγάλο “εύγε”.

Την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018 και στις 8.30μ.μ. ο Ευθύμης Κουκούλης θα δώσει ρεσιτάλ κιθάρας, με ένα απαιτητικό πρόγραμμα, προετοιμάζοντας το πτυχίο του σε αυτό το όργανο. Θα ερμηνεύσει έργα των, J.S. Bach, A. Barrios, F.M. Torroba.

Ο Ευθύμης Κουκούλης, γεννήθηκε το 1993 στην Πάτρα. Ξεκίνησε τις σπουδές του στην κλασσική κιθάρα σε ηλικία 15 ετών, στην Φιλαρμονική Εταιρία Ωδείο Πατρών με καθηγητή τον Χρήστο Τσαρούχη και σήμερα βρίσκεται στην τάξη του Διπλώματος.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια από διακεκριμένα ονόματα του οργάνου, όπως: Ε. Ασημακόπουλος, Λ. Ζώη, Sabrina Vlaskalic, A. Boranov, V. Gorbach, R. Dyens. Παράλληλα, στο ίδιο Ωδείο πραγματοποιεί τις σπουδές του στα Θεωρητικά της Μουσικής με καθηγήτρια την Μαρία Ανδρικοπούλου.

Είναι επίσης φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Υπολογιστών, του Πανεπιστημίου Πατρών.

Το ρεσιτάλ θα δοθεί στην Αίθουσα Συναυλιών της “Φιλάρμονικής”, στη Ρήγα Φεραίου 7, με ελεύθερη είσοδο.