Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πιο χορευτικό φεστιβάλ στην Πάτρα. Ο λόγος για το Stylin' The Beat, ένα event γεμάτο ένταση, χορό και στυλ.

Την περασμένη Κυριακή το King George Hall γέμισε από μουσική και χορευτές που τα έδωσαν όλα για ένα από τα έπαθλα της διοργάνωσης.

Οι χορευτές αγωνίστηκαν σε διάφορες κατηγορίες, έχοντας έτσι την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να αναδειχθούν μέσα από τις χορογραφίες τους. 

Όσοι βρέθηκαν στο φεστιβάλ είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όλα τα είδη του dance street style, να θαυμάσουν τους χορευτές που έκαναν διάφορα κόλπα και να τους χειροκροτήσουν.

Ο χώρος του King George Hall πλημμύρισε από νότες, ρυθμό και κίνηση, με τους διαγωνιζόμενους να προσπαθούν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, κερδίζοντας επιτροπή και κοινό.

Πρόκειται για έναν χορευτικό διαγωνισμό που διοργανώθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά στην Πάτρα από τους Beat Stylerz σε συνεργασία με την Hoodgroove Management, ενώ συμμετέχοντες και κριτές ήταν από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.


Οι κριτές είχαν και φέτος δύσκολο έργο, αφού το επίπεδο των χορευτών ήταν υψηλό. Στο πλαίσιο του φεστιβάλ πραγματοποιήθηκαν διάφορα χορευτικά shows, πάρτι και σεμινάρια χορού.

Στο διαγωνιστικό μέρος οι μεγάλοι νικητές στις τρεις κατηγορίες ήταν ο Zoob στην κατηγορία Ο. T.F. Breaking, ο Virtuozo στην κατηγορία Open-Styles Lucky or Skilled και ο Poppin Memo στην κατηγορία Poppin. 

Οι συμμετοχές σε κάθε κατηγορία ήταν από όλη την Ελλάδα και από το εξωτερικό, με τους χορευτές να δείχνουν με τις χορογραφίες τους την ποιότητά τους και την τεχνική τους, ενώ η εκδήλωση στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία.

Βλέπετε, πέρα από τις συμμετοχές των χορευτών που ήρθαν στην Πάτρα, το King George Hall είχε αρκετό κόσμο, με τους Πατρινούς να σπεύδουν να δουν από κοντά ένα θέαμα, που μόνο ένα dance show μπορούσε να τους προσφέρει.

«Ευχαριστούμε την Πάτρα για τη στήριξη» τόνισε στον απόηχο του Stylin' The Beat, η «ψυχή» του event, ο Ορέστης Τζάος. «Αυτό ήταν μόνο η αρχή…». Το ελπίζουμε γιατί τέτοια event, σαν και αυτό που έγινε, έχει ανάγκη η Πάτρα. Μια πόλη που όπως φάνηκε διψάει για χορό!  

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες του Κωνσταντίνου Βαβαρούτα για το patrasevents.gr.