Με πολύ χιούμορ και μια διάθεση να λύσει την τυχόν παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί στην πρεμιέρα του Cabaret επέστρεψε στο Παλλάς ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο μεγάλος νικητής του Survivor είχε βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα πριν λίγες εβδομάδες, όταν πήγε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης με πρωταγωνιστές τον Τάκη Ζαχαράτο και την Τάμτα και έφυγε στα μισά.

Η είδηση πως ο Ντάνος, έφυγε (μαζί με άλλους καλεσμένους) στο πρώτο διάλειμμα της παράστασης και δεν επέστρεψε ποτέ, έκανε το γύρω του διαδικτύου, με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να δέχεται έντονη κριτική. Λίγο αργότερα, βέβαια, αποκαλύφθηκε πως ο Ντάνος αναγκάστηκε να φύγει γιατί δέχτηκε μήνυμα από κάποιο πρόσωπο του οικογενειακού του περιβάλλοντος που του ζητούσε να συναντηθούν άμεσα.

Ωστόσο, λίγες εβδομάδες μετά, τον βλέπουμε να γυρίζει στον… τόπο του εγκλήματος! Ναι, ο Ντάνος όχι μόνο πήγε στο Παλλάς για να δει ξανά την παράσταση που άφησε στη μέση, αλλά βρέθηκε και στο καμαρίνι του Τάκη ζαχαράτου για να ζητήσει συγγνώμη με τον δικό του μοναδικό τρόπο!

ΠΗΓΗ: TLIFE