Στο σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον με την ανάπτυξη της τεχνολογίας έχουν δημιουργηθεί νέες απαιτήσεις, που πρέπει μια επιχείρηση να καλύψει μέσω της ψηφιακής της παρουσίας για να ανταποκριθεί στις ανάγκες του διευρυμένου κοινού. Προκειμένου λοιπόν ένας οργανισμός να προωθήσει ή να βελτιώσει περισσότερο τις υπηρεσίες του-προϊόν του, στρέφεται στην ανάπτυξη λογισμικού που εξατομικεύεται κάθε φορά στις ανάγκες των υποψηφίων ενδιαφερόμενων.

Στην Best Cybernetics η ανάπτυξη λογισμικού είναι μία από τις βασικές δεξιοτητές μας, με εφαρμογές που έχουμε δημιουγήσει τόσο σε ελληνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο να "μιλάνε" για εμάς όσον αφορά την ποιότητα της δουλειάς μας και την λειτουργικότητα τους. Στηριζόμενοι πάντα στον επαγγελματισμό και την γνώση των σύγχρονων εργαλείων προγραμματισμού δημιουργούμε υψηλού τεχνολογικού επιπέδου custom εφαρμογές με πλήρη λειτουργικότητα σε κάθε τύπο συσκευής που χρησιμοποιείται. Παρακάτω θα σας απαντήσουμε σε βασικά ερωτήματα που απασχολούν την επιχείρηση - οργανισμό και αφορά τις custom εφαρμογές.

Γιατί να προχωρήσω στην υλοποίηση μιας custom εφαρμογής;

Γιατί αποκτάς αυτόματα ένα συγκριτικό πλεονέκτημα σε σχέση με τους υπόλοιπους ανταγωνιστές σου καθώς γίνεται φανερή η εναρμονισή σου με τα θέλω της σύγχρονης αγοράς. Η επιχείρηση σου δείχνει ότι είναι ένας ζωντανός οργανισμός που μαθαίνει και βελτιώνεται ολοένα και περισσότερο.
Με την ανάπτυξη εφαρμογών για την διαχείριση ή οργάνωση της επιχείρησης έχεις τον πλήρη έλεγχο ανά πάσα στιγμή. Μπορείς να τρέχεις την επιχειρησή σου απομακρυσμένα και να ενημερώνεσαι για αυτήν εύκολα και γρήγορα. Πολλές δημιουργηθείσες εφαρμογές όπως για διαχείριση πελατολογίου , διαχείριση προμηθειών, εφαρμογές άμεσης επικοινωνίας με προμηθευτές κερδίζουν για σενα κόπο και χρόνο. Από την άλλη μπορείς να εξειδικεύσεις μια custom εφαρμογή για έναν πελάτη της επιχείρησης - οργανισμού σου. Αυτό έχει ώς αποτέλεσμα να δημιουργείς ένα προϊόν που ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις του κάθε πελάτη και να αναπτύσσεις μαζί του μια ισχυρότερη σχέση εργασίας. Άλλωστε οι πιο επιτυχημένες επιχειρήσεις είναι αυτές που αναζητούν καινοτόμους τρόπους εργασίας.

Πως επιλέγω τον συνεργάτη που θα υλοποιήσει την δημιουργία της εφαρμογής;

Στην Best Cybernetics πιστεύουμε ότι η δουλειά είναι ο καθρέφτης της επιχείρησης. Ότι τα έργα που έχεις αναλάβει να φέρεις εις πέρας μιλάνε αυτά για σένα χωρίς να χρειάζεται να περιαυτολογείς. Επομένως σίγουρα ο συνεργάτης που θα επιλέξεις οφείλει να έχει τουλάχιστον τρία χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στο συγκεκριμένο κομμάτι. Θα πρέπει να διαθέτει ένα στιβαρό Portfolio προκειμένου να πάρεις μια εικόνα της δουλειάς του μέσα από αυτά. Άλλωστε δεν θα ήθελες να βρεθείς προ εκπλήξεως.

Άλλο ένα πολύ σημαντικό κριτήριο επιλογής αποτελεί η γνώση και το μεράκι. Ο προγραμματιστής οφείλει να έχει γνώση των σύγχρονων εργαλείων προγραμματισμού και να μαθαίνει διαρκώς καινούρια πράγματα για αυτά. Η εφαρμογή που θέλεις να έχεις πρέπει να πληρεί τα σύγχρονα πρότυπα και να μπορεί να εξελίσσεται διαρκώς. Στην Best Cybernetics πιστεύουμε ότι η αναλυτική σκέψη και κριτική ικανότητα είναι σημαντικά όπλα στη φαρέτρα του προγραμματιστή καθώς είναι σε θέση να προβλέπει την εξέλιξη της εφαρμογής που έχει κληθεί να σχεδιάσει και να την αναλύει σε τέτοιο επίπεδο ώστε να έχει χώρο για περαιτέρω αναβαθμίσεις, με ό,τι αυτό συνεπάγεται (πχ ριζική γραφική αναβάθμιση, φενσωμάτωση νέων εργαλείων, αναβάθμιση ασφαλείας). Δεν θα ήθελες η εφαρμογή σου να χαρακτηριστεί οffdated πριν καν παραδοθεί.

Να είναι "καλλιτέχνης". Μια εφαρμογή όσο απαραίτητη και να είναι, όσο έυρυθμα και αν λειτουργεί πρέπει να διαθέτει καλαισθησία και φαντασία. Να είναι φιλική προς τον χρήστη και να αλληλεπιδρά μαζί του με τρόπο ευχάριστο και δημιουργικό.

Στην επίσημη ιστοσελίδα μας (www.bestcybernetics.com) θα βρείτε custom εφαρμογές που έχει δημιουργήσει η Best Cybernetics τόσο σε Ευρωπαϊκό όσο και σε Ελληνικό επίπεδο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις custom εφαρμογές επικοινωνήστε μαζί μας στο 2610 270093 ή μέσω e-mail στο [email protected]