Η Παρί Σεν Ζερμέν έδωσε 222 εκατομμύρια ευρώ στην Μπαρτσελόνα το περασμένο καλοκαίρι για να αποκτήσει τον Νεϊμάρ, ενώ προσέφερε στον Βραζιλιάνο 30 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο. Ύστερα από λίγους μήνες, ο 26χρονος άσος θέλει αύξηση, προκειμένου να μείνει στο Παρίσι.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των «Times», ο Νεϊμάρ ζητάει να αυξηθούν οι αποδοχές του στα 1.300.000 ευρώ την εβδομάδα, προκειμένου να συνεχίσει να φορά τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν και τη νέα χρονιά.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχει εκφράσει τάσεις φυγής, μιας και δεν περνάει ιδιαίτερα καλά στο Παρίσι, έχοντας «συγκρουστεί» και με τον προπονητή της ομάδας, Ουνάι Έμερι. Ο πατέρας του, ο οποίος είναι κι ο μάνατζερ του, έχει ζητήσει από τη διοίκηση της Παρί να αυξηθούν οι αποδοχές του, διαφορετικά ο 26χρονος άσος αναμένεται να πιέσει για να πάει στη Ρεάλ.

Εάν η διοίκηση της γαλλικής ομάδας του δώσει την αύξηση, τότε ο Νεϊμάρ θα παίρνει περίπου 68.000.000 ευρώ το χρόνο. Πρόκειται για ένα ασύλληπτο πόσο που θα τον μετατρέψει στον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στην ιστορία!