Σκηνές πανικού και χάους εκτυλίχθηκαν σε κλαμπ στο Κεντ της Μ. Βρετανίας, όταν ένας άνδρας εισέβαλε με το αυτοκίνητό του.

Αρκετοί άνθρωποι τραυματίστηκαν, ενώ ο οδηγός συνελήφθη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι νωρίτερα υπήρξε καβγάς επειδή δεν επέτρεψαν στον άνδρα να μπει στο κλαμπ, ενώ η αστυνομία ανακοίνωσε ότι το περιστατικό δεν σχετίζεται με τρομοκρατία.

Δεν έχει γίνει γνωστή η κατάσταση των τραυματιών. Μάρτυρας δήλωσε στον Guardian ότι το αυτοκίνητο χτύπησε δύο ανθρώπους, πριν βγάλουν τον οδηγό από το όχημα.

«Ήταν μία φυσιολογική νύχτα. Αλλά κάποιος που δεν του επέτρεψαν να μπει στο κλαμπ ή τον πέταξαν έξω οδήγησε το τζιπ του εκεί που ήμασταν όλοι. Σταμάτησε στα πόδια μου, θα μπορούσα να είχα πεθάνει. Μετά αρχίσαμε όλοι να τρέχουμε», περιέγραψε ο ίδιος. «Ήταν το απόλυτο χάος και πανικός».

Άλλοι ανέφεραν ότι οι πορτιέρηδες προσπάθησαν να σταματήσουν τον οδηγό και του φώναζαν, αλλά κάποιος μάταια. Ένας από αυτούς προσπάθησε να τον βγάλει από το όχημα και κατάφερε να ανοίξει την πόρτα, αλλά ο οδηγός δεν σταμάτησε και χτύπησε άλλο εργαζόμενο.