«Καρφίτσα» δεν θα πέφτει την Κυριακή στο γήπεδο της Παναχαϊκής, με τους οπαδούς της ομάδας και τους φιλάθλους να ετοιμάζουν μια τρελή υποδοχή στους «κοκκινόμαυρους» παίκτες, σπρώχνοντας τους με τον τρόπο τους προς τη νίκη.

Το μήνυμα, άλλωστε, από την ΠΑΕ λίγες ώρες πριν από τον αγώνα με τον Άρη ήταν ξεκάθαρο. «Ελάτε να το ζήσετε! Λατρεύουμε το ποδόσφαιρο, προστατεύουμε την ομάδα μας.

Από την Αγυιά, όλοι μαζί, στέλνουμε μήνυμα σε όλη την Ελλάδα. Για μας κάθε Κυριακή είναι γιορτή» ανέβασε η Παναχαϊκή στις σελίδες που διατηρεί στα social media. Μιλάμε δηλαδή για ένα ποδοσφαιρικό ντέρμπι στον αγωνιστικό χώρο και μία γιορτή στις κερκίδες.

Οι οπαδοί στο πλαίσιο αυτό της γιορτής ετοιμάζουν από τώρα για να δημιουργήσουν την δική τους ατμόσφαιρα. Οι Nortenos, μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα ανέβασαν στο facebook, σχεδιάζουν την δική τους χορογραφία. Θα χορέψουν με λίγα λόγια κάτω από την Σκεπαστή.

Η αλήθεια είναι ότι το ενδιαφέρον των φιλάθλων και των οπαδών της Παναχαϊκής για τον αγώνα με τον Άρη δεν πρέπει να έχει αντίστοιχο προηγούμενο την φετινή χρονιά.

Τα μαγικά χαρτάκια, τα εισιτήρια για το ματς από την αρχή της εβδομάδας είχαν μεγάλη ζήτηση και όσο πλησίαζε η ώρα του αγώνα, έχοντας ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση, τόσο το ενδιαφέρον γινόταν πιο αυξημένο.

Αποτέλεσμα αυτού; Θα δούμε μάλλον στο ναό της Παναχαϊκής τον περισσότερο κόσμο από ποτέ που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια σε αγώνα της «κοκκινόμαυρης» ομάδας. Μιλάμε, δηλαδή, για έναν αγώνα που θα μείνει χαραγμένος στη μνήμη κάθε οπαδού και φιλάθλου.


Οδηγίες χορογραφίας από τους Nortenos

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Από την ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνεται ότι μετά από εισήγηση της ΠΑΕ και σχετική απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, η είσοδος των φιλάθλων της Παναχαϊκής στο γήπεδο της Αγυιάς στο πλαίσιο του αγώνα με τον Άρη (15.00) για το πρωτάθλημα της Football league θα γίνει με τους εξής τρόπους:

Α) Για όσους φιλάθλους παρακολουθήσουν τον αγώνα από την Σκεπαστή Θύρα του γηπέδου της Αγυιάς, η είσοδος τους θα γίνεται από τη θύρα της πλατείας Ντε Μιράντα και από τη θύρα επί της ανωνύμου οδού στη Βόρεια πλευρά του γηπέδου (οδός Αμερικής).

Β) Για όσους φιλάθλους παρακολουθήσουν τον αγώνα από την Θύρα (χωρίς στέγαστρο) του γηπέδου της Αγυιάς η είσοδος τους θα γίνεται από την οδό Αρχ. Μακαρίου και Δοϊράνης και θα καταλάβουν θέσεις στο Ανατολικό Τμήμα της Νότιας κερκίδας, παραπλεύρως των θέσεων VIP, πλην αυτών που έχουν προμηθευτεί εισιτήρια για την θύρα των Επισήμων.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων και λόγω της μεγάλης ζήτησης που παρουσιάζει η αγορά εισιτηρίων, συνιστάται η προαγορά τους από τα σημεία που ήδη έχουν ανακοινωθεί καθώς και η έγκαιρη άφιξη των φιλάθλων στο γήπεδο.