Οι διαγωνιζόμενοι του Dancing With The Stars 6, στο χθεσινό live χόρεψαν με αγαπημένα τους πρόσωπα. Ο Άνθιμος Ανανιάδης ανέβηκε στην σκηνή του show, έχοντας στο πλευρό του τον Κώστα Βουτσά. Ο ηθοποιός ξεσήκωσε το κοινό που βρισκόταν στο στούντιο, αλλά και τους τηλεθεατές.

Ο Γιώργος Λιάγκας «άρπαξε» την ευκαιρία για να απολογηθεί στον Κώστα Βουτσά για τα όσα είχε πει στο παρελθόν για εκείνον. Να σας θυμίσουμε πως όταν ανακοινώθηκε ότι ο ηθοποιός και η σύντροφος του περίμεναν παιδί, ο παρουσιαστής μίλησε με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο και τον χαρακτήρισε εγωιστή.

Χθες, πήρε πίσω τα όσα είπε και ανέφερε τον λόγο που συγκινήθηκε: «Επειδή κατηγορούμαι ότι λέω πάντα την γνώμη μου και αυτό που πιστεύω. Αυτό θεωρώ ότι είναι και το προσόν ενός ανθρώπου, να λέει τη γνώμη του, και να κρίνεται για αυτή. Κάποτε, όταν είχαμε βγάλει την είδηση στο πρωινό ότι περιμένεις ένα μικρό παιδί, είχα βγει και είχα πει, «τώρα θα είναι μπαμπάς ή παππούς;», και «πόσο εύκολο και πόσο σωστό είναι ένας άνθρωπος σε μια μεγάλη ηλικία να κάνει ένα παιδί;». Ξεφυλλίζοντας τα περιοδικά αυτή την εβδομάδα, σε είδα στην παιδική χαρά να κάνεις κούνια με τον Φοίβο. Συγκινήθηκα πάρα πολύ. Σχεδόν δάκρυσα. Θέλω να πω ότι είχα λάθος τότε που είχα πει την άποψη μου, διότι η αγάπη δεν έχει ούτε ηλικία, ούτε χρώμα, ούτε φύλο, ούτε τίποτα. Να το πούμε, για να το κλείνουμε».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 


Ο Γιώργος Λιάγκας πήρε πίσω όσα είχε πει για τον Κώστα Βουτσά