Νεκρή είναι γνωστή Ψυχαναλύτρια έπειτα από μαχαιριές στην πλάτη, που δέχθηκε από άγνωστο δράστη.
Η εν ψυχρώ δολοφονία έγινε την περασμένη Πέμπτη. Το θύμα βρέθηκε από το σύζυγό της μετά από ένα ανησυχητικό τηλεφώνημα από το παιδί τους.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η γνωστή Ψυχαναλύτρια, βρισκόταν στο γραφείο της όταν ένας δράστης τη μαχαίρωσε πισώπλατα με αποτέλεσμα να τρυπηθεί η καρδιά της.
Το θύμα πάλεψε για τη ζωή του, αλλά δεν τα κατάφερε.
Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, ενώ οι Αρχές της Δυτικής Αχαΐας και οι πολίτες φαίνεται να εμπλέκονται στην υπόθεση.
Για τη διαλεύκανση της υπόθεσης, συγγενείς, φίλοι και γνωστοί της άτυχης Ψυχαναλύτριας σας περιμένουν σε μία ανοιχτή συζήτηση στις 24 Μαρτίου στoν Πολυχώρο Πολιτισμού Γραμμές Τέχνης και ώρα 20:00.
Στην πραγματικότητα . . .
Οι εκδόσεις Libron Εκδοτική παρουσιάζουν το βιβλίο του Σταύρου Ζαφειράκη «Λάττε Ντεκαφεϊνέ» σε επιμέλεια της Άννας Βακάλη το Σάββατο 24 Μαρτίου και ώρα 20:00 στις Γραμμές Τέχνης (Πάτρα, Μαιζώνος 271).
Την εκδήλωση θα συντονίσει η Άννα Βακάλη, Μέλος ΕΔΙΠ Δημιουργικής Γραφής.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν:
Γιάννης Δημογιάννης, Φιλόλογος-Ακτιβιστής
Αναστασία Δημητροπούλου, Φιλόλογος-Μεταφράστρια
Ελένη Γκόρα, Φιλόλογος Μ.Α. στη Δημιουργική Γραφή
Αποσπάσματα θα διαβάσει ο Ανδρέας Θανασούλας
Θεατρολόγος-Ηθοποιός, Μ.Α. στη Δημιουργική Γραφή
Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του μυθιστορήματος.