Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να βελτιώσεις την φυσική σου κατάσταση και εμφάνιση, από τον πιο προβλέψιμο (να βάλεις στόχους) στον πιο απροσδόκητο (να κάνεις περισσότερη παρέα με αθλητές).

Το σίγουρο είναι πως για να ζεις καλύτερα και να μπορείς να ανταπεξέλθεις στο γυμναστήριο και γενικότερα σε οτιδήποτε έχει να κάνει με την άσκηση (ατομικά ή ομαδικά αθλήματα) χρειάζεσαι τον απαραίτητο σύμμαχο.

Για την ακρίβεια τα εφόδια που θα σου δώσουν ένα επιπλέον boost στον υγιεινό τρόπο ζωής που επέλεξες να ακολουθήσεις ανεξαρτήτως ηλικίας και σωματικής διάπλασης.

Τα συμπληρώματα διατροφής (ειδικά αθλητικά και πολυβιταμίνες) είναι εκείνα που έρχονται να καλύψουν τα κενά που μπορεί να παρουσιάζει η διατροφή σου σε κάποια απαραίτητα συστατικά και ουσιαστικά να ανεβάσει την προπόνηση σου στο επόμενο επίπεδο.

Εδώ μπαίνει "άνω τελεία" γιατί η Πάτρα απέκτησε πριν λίγες ημέρες το S-Max Fitness Store. Πρόκειται για το ολοκαίνουργιο κατάστημα στην Πανεπιστημίου 23 που μας αφόπλισε με την "συνέπεια" του απέναντι στους αθλητές αφού πέρα από τα συμπληρώματα διατροφής/βιταμίνες, εξοπλίστηκε και διαθέτει ρούχα, αξεσουάρ γυμναστικής και όργανα γυμναστικής για όλους όσους θέλουν να κάνουν την αρχή η ένα restart στην καθημερινή τους εξάσκηση!


Ένας προσεγμένος και όμορφος χώρος ο οποίος διαθέτει ένα μεγάλο πλεονέκτημα... Δημιουργήθηκε από ανθρώπους που αγαπάνε το fitness και ξέρουν καλύτερα από τον οποιοδήποτε τι μπορεί να χρειαστείς. Αυτό όχι γιατί είναι "πωλητές" αλλά διακεκριμένοι αθλητές που κάνουν πρωταθλητισμό πολλά χρόνια και έχουν καταφέρει να μας κάνουν περήφανους με τα μετάλλια τους.

Ο Στέφανος Λαϊνας και η Μαρία Χριστίνα Κιουτσούκου έχουν ανέβει στο βάθρο των πρωταθλητών του bodybulding αρκετές φορές και μάλιστα συναγωνιζόμενοι με τους καλύτερους τους είδους. Δούλεψαν και εργάζονται στον χώρο του fitness και αυτό τους γέμισε με λαχτάρα για έναν χώρο που θα μπορεί να βρει ο καθένας μας τα συμπληρώματα διατροφής που θα βελτιώσουν την αθλητική τους απόδοση.

Το S-Max Fitness Store πατάει σε αυτή ακριβώς την φιλοσοφία που έχει να κάνει με την εξατομικευμένη βοήθεια των αθλητών σύμφωνα με τα "θέλω" και τις ανάγκες τους.

Οι ιδιοκτήτες ξέρουν τα άγχη και το οργανικό στρες της έντονης προπόνησης και γνωρίζοντας την αγορά προμηθεύονται πιστοποιημένα και αναγνωρισμένα από τον ΕΟΦ προϊόντα για S-Max αποτελέσματα!


Θα το βρείτε:

Διεύθυνση: Πανεπιστημίου 23

τηλ. επικ. 261047137

S-Max Fitness Store on facebook

Λίγους μόλις μήνες πριν την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού καλούμαστε να επιλέξουμε προσεκτικά την αγορά των σκευασμάτων που θα μεγιστοποιήσουν τα αποτελέσματα των προσπαθειών μας που συνδυάζει η σωστή διατροφή και άσκηση.

Το S-Max Fitness Store εγγυάται για την ασφαλή και αποτελεσματική έκβαση και μάλιστα "δίπλα μας".

Κάντε την επίσκεψή σας στο κατάστημα, ρωτήστε και ενημερωθείτε για τα προϊόντα σε έναν χώρο που ξεκίνησε για να "στεγάσει" το fitness.

Τake your workout to the next level!