Ήταν ένα υπέροχο παιδικό πάρτι που τα είχε όλα.

Κλόουν, παιχνίδι, δράσεις για παιδιά και πλούσιο μπουφέ. Πάνω από όλα όμως είχε παιδικά χαμόγελα που έδωσαν μία χαρούμενη ατμόσφαιρα στο χώρο του W Events, στο Ρίο της Πάτρας όπου έγινε το πάρτι.

Ο εορταζόμενος, Παναγιώτης Ρουμελιώτης, που έκλεισε τα 5 του χρόνια και όσα παιδάκια πήραν μέρος στο πάρτι που έγινε, θα έχουν να θυμούνται για πολλά χρόνια τις όμορφες στιγμές που έζησαν.

Ο Κωνσταντίνος Ρουμελιώτης (ιδιοκτήτης Ηusqvarna Πάτρας) και η σύζυγος του Νέλλη, οι ευτυχισμένοι γονείς του Παναγιώτη και οι άνθρωποι που στην ουσία διοργάνωσαν το πάρτι, δεν μπορούσαν να κρύψουν την χαρά τους για τις όμορφες στιγμές που χάρισαν μέσα από το event στο γιο τους και στους φίλους του.


Καλεσμένοι εκτός από τους φίλους του Παναγιώτη, φυσικά ήταν και οι γονείς τους, γνωστοί και επώνυμοι Πατρινοί που πέρασαν και αυτοί όμορφα και ευχάριστα, βλέποντας τα παιδιά τους να διασκεδάζουν με όλα αυτά τα happenings, τις εκπλήξεις και τις δράσεις έγιναν κατά την διάρκεια του πάρτι.


Στο τέλος του πάρτι όλα τα παιδάκια έφυγαν παίρνοντας το δικό τους αναμνηστικό δωράκι, με τα προσωπάκια τους κατευχαριστημένα από το μπόλικο παιχνίδι.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το πάρτι έγινε στον χώρο του W Events, τον υπέροχο μπουφέ με τα πλούσια φαγητά είχε αναλάβει το Semeli Catering του Νίκου Σταυρόπουλου, ενώ το όλο event και οι εκπλήξεις του πάρτι ήταν με την επιμέλεια του Χάρη Παναγόπουλου της εταιρίας Harris the Events.

Και όπως καταλαβαίνετε όλα ήταν υπέροχα! Και του χρόνου Παναγιώτη…