Η ομάδα εθελοντών Αιγίου «Διέξοδος» του Κέντρου Πρόληψης των  Εξαρτήσεων & Προαγωγής  της  Ψυχοκοινωνικής  Υγείας  Π.Ε. Αχαΐας «Καλλίπολις» σας προσκαλεί την Τετάρτη 21 Μαρτίου και ώρα 6:00μ.μ. έως 8:00μ.μ  σε μία ομιλία – συζήτηση με την ψυχολόγο κα Χαρά Θεοδωρακοπούλου με θέμα «Η σχέση των δυο φύλων. Η ενημέρωση των νέων στην οικογένεια». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Στέκι της εθελοντικής ομάδας, στον προαύλιο χώρο του  Ι. Ναού Αγ. Παντελεήμονα (είσοδος από Κλ. Οικονόμου).

Η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση  μέσα στην οικογένεια  αποτελεί την  πρώτη πηγή πρόληψης για την σεξουαλική παρενόχληση. Μαθαίνοντας  να θέτουμε  όρια για το φύλο μας διασφαλίζουμε την σωματική και την ψυχική μας  ακεραιότητα  στις  σχέσεις μας  μέσα και έξω από την οικογένεια.  Για όλα αυτά θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε και να προβληματιστούμε αλλά και να αναδείξουμε χρήσιμους και πρακτικούς τρόπους που μπορούμε να υιοθετήσουμε στο ρόλο μας ως γονείς.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο Πρόληψης στα τηλ. 2610 226948 και 2610 623290.