Τα αλλεπάλληλα «πήγαινε- έλα» ενός 45χρονου σε περιοχή της Αττικής ακολουθούνταν από αύξηση των πωλήσεων ηρωίνης σε χρήστες ναρκωτικών της Λιβαδειάς. Συνδυάζοντας τα γεγονότα, οι άνδρες της Ασφαλείας οργάνωσαν επιχείρηση για τον εντοπισμό του.

Όταν ανακάλυψαν πού κατοικούσε, έστησαν ενέδρα και μόλις τον είδαν να φτάνει τον ακινητοποίησαν και του έβαλαν χειροπέδες. Πάνω στον 45χρονο, αλλά και στο σπίτι του, βρέθηκαν τέσσερις συσκευασίες με «βραχάκια» ηρωίνης βάρους 38,6 γραμμαρίων και μια συσκευασία με μικροποσότητα κοκαΐνης σε στέρεα μορφή τα οποία κατασχέθηκαν όπως και το Ι.Χ. αυτοκίνητό του, όπως αναφέρει το protothema.

Στο σπίτι βρέθηκαν ακόμη ένα βιβλιάριο καταθέσεων που ερευνάται αν προέρχονταν από τα «βρώμικα» κέρδη του, αλλά και ένας φορητός υπολογιστής στον οποίο κατέγραφε τις πωλήσεις ναρκωτικών! Από αυτόν οι αστυνομικοί εξακρίβωσαν ότι προμηθευόταν την ηρωίνη από έναν 52χρονο στην Αττική, αλλά και ότι αγοραστές ήταν ένδεκα Έλληνες και δύο Αλβανοί ηλικίας 27 ως 55 χρόνων.

Στο πλαίσιο της έρευνας προέκυψε ότι ο 45χρονος, που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για εμπορία ναρκωτικών, είχε διακινήσει πάνω από 92 γραμμάρια ηρωίνης από την 1η Απριλίου 2017 ως τις 20 Ιανουαρίου φέτος και είχε βγάλει κέρδος 3.500 ευρώ. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Λιβαδειάς του άσκησε δίωξη για κατοχή, αγορά, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ στην δικογραφία περιλαμβάνονται ο 52χρονος που κατηγορείται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και οι 13 «πελάτες», που κατηγορούνται για αγορά και κατοχή ναρκωτικών.