Ένα μικρό θαύμα έχει καταφέρει τον τελευταίο μήνα ο Παναγιάλειος και στο Αίγιο εκεί που δεν ήθελαν να πηγαίνουν στο γήπεδο για να βλέπουν την ομάδα τους, τώρα κάθε αγωνιστική δεν χάνουν παιχνίδι, αδιαφορώντας για το αποτέλεσμα.

Παράξενο; Και όμως. Το κίνητρο των φιλάθλων δεν είναι τόσο να πάρει η ομάδα τους τη νίκη, όσο να δουν στο γήπεδο τα δικά τους παιδιά, τους νεαρούς παίκτες που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής και τα οποία προωθήθηκαν τον περασμένο Δεκέμβρη, αφού όλη σχεδόν οι επαγγελματίες αποχώρησαν.

Η επιλογή της διοίκησης να δώσει το βάρος της στα νέα παιδιά, θέλοντας και μη, αποδεικνύεται σωστή και ο Πέτρος Δημητρίου μαζί με τον Μιχάλη Κοντογιάννη, το τεχνικό δίδυμο της ομάδας των Αιγιωτών έχουν καταφέρει να δώσουν στον Παναιγιάλειο 10 βαθμούς μέσα σε ένα μήνα.

Εκεί λοιπόν ο Παναιγιάλειος ήταν καταδικασμένος, πλέον έχει ελπίδες για την σωτηρία του. Όμως δεν είναι αυτό το σημαντικό. Το σημαντικό είναι τα νέα παιδιά και το μέλλον που δείχνει πλέον να έχει η «Μαύρη Θύελλα» για τα επόμενα χρόνια.

Παίκτες όπως ο Αθανασίου, ο Μηλιώτης, ο Γραμμάτικας, ο Πολιανίδης και αρκετοί ακόμα έχουν να προσφέρουν πολλά στην ομάδα εφόσον βέβαια τους δοθούν οι ανάλογες ευκαιρίες. 

Πάντως, με αυτά και με αυτά ο Παναιγιάλειος έχει αυτή τη στιγμή ίσως και το πιο νεανικό έμψυχο δυναμικό της Football League και στο Αίγιο χαίρονται να βλέπουν την ομάδα αυτή.

Το όλο "θαύμα" οφείλεται βέβαια σε μεγάλο βαθμό στον έμπειρο Πέτρο Δημητρίου και στον φιλόδοξο Μιχάλη Κοντογιάννη, που έχουν βρει τις μεταξύ τους "χημείες" και ταυτόχρονα πιστεύουν πολύ σε αυτά τα παιδιά. 

Μια ακόμα απόδειξη ότι στο ποδόσφαιρο εκεί που φαίνεται να υπάρχει ένα τέλος, μπορεί να υπάρχει πάντα μια νέα αρχή…